Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsechny,mam dotaz a prosbu.mam 406coupe 3l 210ps rv 2002 s jinou ridici jednotkou a zapalovanim,kn filtrem a od katu duplex vyfuk.ale auto mam snizene a na 19 palcovich kolech s pneu 235/35/19 a 265/30/19 a tak auto vypada nadherne,ale chtel bych nejake kone navic a nikde nemuzu objevit nejake veci jako vacky,upravu hlav,svodoveho potruby.....atd,nebo i turbo kit....nema nekdo nejake informace?dekuji....jeste bych se chtel zeptat co by se stalo kdybych nahradil zadni katalyzator trubkou vetsiho prumeru....auto je nizke a pokud neco prejizdim tak tim drhnu a lambdy jsou jen na prednich katech u hlav.....dik

Odesláno

Uprava hlavy sa da spravit,tak isto vacky,problem ale je,ze niektore RJ u tohto modelu sa nedaju upravit,a pokial mas upravenu hlavu+vacky,tak to chce upravit aj ECU,lebo inac uprava nema vyznam.

Odesláno
Původně zaslal: 330077

zdravim vsechny,mam dotaz a prosbu.mam 406coupe 3l 210ps rv 2002 s jinou ridici jednotkou a zapalovanim,kn filtrem a od katu duplex vyfuk.ale auto mam snizene a na 19 palcovich kolech s pneu 235/35/19 a 265/30/19 a tak auto vypada nadherne,ale chtel bych nejake kone navic a nikde nemuzu objevit nejake veci jako vacky,upravu hlav,svodoveho potruby.....atd,nebo i turbo kit....nema nekdo nejake informace?dekuji....jeste bych se chtel zeptat co by se stalo kdybych nahradil zadni katalyzator trubkou vetsiho prumeru....auto je nizke a pokud neco prejizdim tak tim drhnu a lambdy jsou jen na prednich katech u hlav.....dik

Hele ,a by to bylo znát, tak je to už spoustu peněz. Spoustu znamená asi tolik, co tě stálo to auto. Nebo jinak.. minimálně 100tisíc a za to je prd. Myslíš to vážně a seš ochotnej se tím zabejvat, nebo máme jenom pokejvat hlavou, koupíš si rezonátor od Supersprintu a půljdeme zase domu ?

Odesláno

Vector to rozhráb;) když na to tak koukám, není levnější do toho dát celej jinej motor? A ještě takovej dotaz, ta 406ka je zadohrab???

Odesláno

Ak dobre viem, tak vsetky Peu su predohraby, tak moc nechapem pouzitiu tych extra sirokych pneu vzadu :P

Myslim, ze aj Finger nato naraza :D

BTW Finger... aky vacsi motor by si tam este chcel dat namiesto tej 3.0 V6? :o

Inak ... musi to byt krasne to auto, to je pravda... :papa

[upravil dne 12/4/06 ALFWORKS]

Odesláno

přesně tak, na co vzadu takový mrchy..možná kdybys dal gumy 225 tak ti to pojede rychleji. Sem to naspsal špatně - silnější. objem je to luxusní, ale výkon lepšího dvoulitru..

Odesláno
Původně zaslal: Finger

přesně tak, na co vzadu takový mrchy..možná kdybys dal gumy 225 tak ti to pojede rychleji. Sem to naspsal špatně - silnější. objem je to luxusní, ale výkon lepšího dvoulitru..

No tak nejde jen o výkon, že ano, ale i o průběh toho výkonu a o ktoutící moment. Taky alespoň mě jde vždycky o kultivovanost toho motoru a jestli v pohodě vdyrží \"hrubší\" zacházení.

A s tímhle co já vím nemá V6 potíže. Dokonce s tímhle výkonem žere podstatně míně, než než spousta jiných. Když říkám spousta, zkuste nejít něco co má přes 200 ihaháků a dá se s tím jezdit za míň. Je to samozřejmě otázka toho, jestli chce člověk někam jet, nebo se jede projet, ale mluvím o tom, že tenhle motor zvládne oboje. Taky má neuvěřitelnej potenciál pro zvýšení výkonu. Jenže kdxyž to s jakýmkoli motorem myslíte vážně, tak ceny začnou poletovat od sto vejš. Kromě případů, kdy se vám stejně válí \"doma\" nějaký programovatelná ECU co už pro vaše závody nevyhovuje, na starou tak 800kilovou plečku namontujete turbínu a jdete z legrace zpráskat pár majitelů luxusních aut, než váým motor vystoupí. (ale to oni nevědi, že ano).

Takže co? Spráskat vejfuck z nerezu od předního dílu a prohlásit ho za laděnej je sice hezké, ale udělat kompletní svody, vyleštit je, zarovnat přehody a hezky usadit, je už jiná věc. Stejnej rozdíl, jako si koupit za 5 koncovku co dělá kravál, nebo za 50 komplet vejfuk se svodama.

Mimochodem, pokud tam chce šlověk dát turbínu, respektive dvě, protože na V6 asi těžko jednu. Jsou to nejen svody, a ty dvě turba... tím to jen začíná a už to je dost peněz.

Je smutné, že v podstatě všechny úpravy na 3.0 V6 24V Peugeot jsou individuální.

Každopádně, pokud budeš dělat větší úpravy, než kompletný výfuk, bude to nejen drahé, ale především ztratíš možnost to auto normálně používat :D

http://www.ssautochrome.com/level.itml/icOid/1609

http://www.turbo-kits.com/galant_turbo_kits.html

http://www.turbospecialties-race.com/tempInsideIndex.asp

http://www.oklwaterpump.com/products.htm

http://www.speedways.co.uk/shop/

Odesláno

Jak zvýšit výkon na 512kw :papa

Já si myslím, že výborným lékem by bylo si půjčit na 14 dní \"běžný\" autíčko.

406 (obzvláš? kupéčko) s tímto třílitrem je nádhera, výbornej motor. Nevím jestli úprava tohoto stojí to za ten čas, peníze a týrání motoru.

Kolik by sis vlastně představoval, že by to tak mělo mít koníků?

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Kolik by sis vlastně představoval, že by to tak mělo mít koníků?

Já si tipnu klasickou odpověď: VÍC:super:D

Odesláno

osobně sem to neřídil, ale taky sem na to slyšel hodně chválu! kolik to vlastně žere, když už tu bylo zmíněno. To moje na letních gumách 11l/100

Odesláno
Původně zaslal: ALFWORKS

Ja by som sa zviezol v nejakej inej 307 co ma 2,0i... lebo si myslim, ze ten moj je akosi lenivec :myslim... ale mozno je to len pocit a ja od toho cakam az prilis :D

406tá by ti nestačila??? :papa

Odesláno

tě svezu ve své, myslím že už to začalo táhnout hezky a paráda je že na jedničku to může jet až 80 a dvojka lehce přes 120:D

Odesláno

znám se přes net s jedním borcem co má taky cc, ale nevím jestli 2,0 nebo 1,6 to zjistím a dám ti vědět...jo a je taky z Bratislavy

Odesláno

Finger: Diky, to by bolo super :super

Dobre by to bolo keby to bol tento 136PS motor a nie ten 180PS lebo tam asi zjavny rozdiel bude :D

To ze ci je to cc alebo normal asi az tak rozdiel nebude.. ale mozno cc je tazsie :myslim

V kazdom pripade by som sa previezol rad.. lebo neviem ci moje auti je chore :bojim ... alebo ja som zvyknuty na krutak z diesla a preto mi chyba to zatlacenie do sedacky :D

Odesláno

má tam 1,6...docela mazec, protože pořádně nejede těch 136k - cc je těžší, to moje má psaný 1,6t

Odesláno

Aha... no a ma ten chalan nick tu na PC?.. ze by som sa ho skusil spytat :)

Mne by v podstate stacil aj niekto kto ma 406 s tymto motorom.

Ja som viezol kamosa co predtym skusal Seat Leon 1.6-ku a jemu sa zdalo, ze ten Seat siel lepsie :(

Takze neviem ci ja som zhyckany, alebo to fakt nejde :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...