Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Já momentálně nemám ani postel, spím u našich na gauči (páč náš byteček je ještě nedodělaný po rekonstrukci), takže to asi neklapne :D :D :D

Mnoooo, pokud umí maminka štrůdl, tak nevidím důvod, proč by to nemělo klapnout! :aut:D

Jinak v takovýchto výjimečných časech se v historii udávaly výjimečné události. Nejznámější je asi položení základního kamene Karlova mostu. Karel IV. si pro tuto událost vybral (a několik let na něj čekal) okamžik, který můžeme zapsat jako: 135797531 - tedy lichou řadu od jedné do devíti. Na vysvětlenou: ten základní kámen byl položen roku 1357, 9.7., přesně v 5:31 ráno. :super

Odesláno

:mrk no tak to je výzva!!! taky udelame neco zasluznyho...co zalozime? :D

No čekám, co vy dvě s Vendulkou vymyslíte!

Jak vás znám, tak to bude stát za to! :D:aut:D

Odesláno

Přišlo mi dneska mailem:

Za pár týdnů, 4. května, dvě minuty a tři sekundy po jedné hodině ranní bude čas a datum:

01:02:03 04/05/06.

A potom uz se to vickrat nestane..... ;)

No... Podle mě se tohle stane dvakrát. Jednou to bude mít většina na svých časoměřičích, a za hodinu to nastane doopravdy na časoměřičích vědeckých (kouzlo nalhávačky zvané letní čas) :D

Odesláno

Takze vlastne dvakrat kazdych sto let .. to jde :D. Nicmene si nejsem jisty, jestli to tu tak dlouho vydrzim ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...