Kurt Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka Já momentálně nemám ani postel, spím u našich na gauči (páč náš byteček je ještě nedodělaný po rekonstrukci), takže to asi neklapne :D Mnoooo, pokud umí maminka štrůdl, tak nevidím důvod, proč by to nemělo klapnout! Jinak v takovýchto výjimečných časech se v historii udávaly výjimečné události. Nejznámější je asi položení základního kamene Karlova mostu. Karel IV. si pro tuto událost vybral (a několik let na něj čekal) okamžik, který můžeme zapsat jako: 135797531 - tedy lichou řadu od jedné do devíti. Na vysvětlenou: ten základní kámen byl položen roku 1357, 9.7., přesně v 5:31 ráno. Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2006 Autor Odesláno 13. duben 2006 no tak to je výzva!!! taky udelame neco zasluznyho...co zalozime? Citovat
Kurt Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka no tak to je výzva!!! taky udelame neco zasluznyho...co zalozime? No čekám, co vy dvě s Vendulkou vymyslíte! Jak vás znám, tak to bude stát za to! :aut:D Citovat
Garfield Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka Přišlo mi dneska mailem: Za pár týdnů, 4. května, dvě minuty a tři sekundy po jedné hodině ranní bude čas a datum: 01:02:03 04/05/06. A potom uz se to vickrat nestane..... No... Podle mě se tohle stane dvakrát. Jednou to bude mít většina na svých časoměřičích, a za hodinu to nastane doopravdy na časoměřičích vědeckých (kouzlo nalhávačky zvané letní čas) Citovat
Guest DD Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Takze vlastne dvakrat kazdych sto let .. to jde . Nicmene si nejsem jisty, jestli to tu tak dlouho vydrzim Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2006 Autor Odesláno 13. duben 2006 No ja si prave myslim, ze to nevydrzim, tak to musim vyuzit ted :D Citovat
aka Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 sem urcite pro, neco zalozit!!! a co casova pasma, kdybychom se vhodne presouvali....to by bylo zazitku... Citovat
domikra Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 to je čas,aby se čert potkal s andělem...snad to stihnou. Citovat
rex Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Ty tři šestky (666) tak to je upjně ďábejskej čas o:) To láká..........:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.