KamilHosek Odesláno 29. červen 2021 Odesláno 29. červen 2021 Dobrý den, mám menší problém s klimatizací na mém Peugeotu 307 hatchback. Rv. 2004. Kompresor a vše funguje jak má jen mi vůbec neproudí vzduch do auta. Tzn. zapnu klimu slyším v motoru vše co by mělo jen prostě nefouká dovnitř. Nejspíš to bude ventilátorem ale stalo se to přes noc. Včera klima jela jak má. Tak vás prosím o radu čím by to mohlo být. Předem děkuji za rady a tipy. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červen 2021 Odesláno 29. červen 2021 točí se ventilátor v kabině? pokud točí, zkus přepínat výdechy z ventilace, možná zaseklá klapka pokud netočí, zkus pojistky Citovat
KamilHosek Odesláno 29. červen 2021 Autor Odesláno 29. červen 2021 V kabině ventilátor netočí. Jinak pojistky by měli být OK. Ale pro jistotu nevíte která to je? Ve schématu jsem to nenašel, ale zkontroloval jsem všechny a měli by být OK. Citovat
jarokare Odesláno 29. červen 2021 Odesláno 29. červen 2021 Pojistka to nebude , problém bývá v napájení (relé v pojistkovce v motoru) , ve svazku (vyhřátý konektory v patici) , ve ventilátoru nebo podle typu klimatizace v rezistoru (man. klima) a el. modulu ventilátoru (aut. klima) . Chce to proměřit napájení , pokud je v pořádku , zkontrolovat ventilátor a modul . Z praxe nejčastěji odchází svazek k rezistoru rychlostí u man. klimy a modul rychlosti u aut. klimy , ale bez měření to není jistota . Citovat
Hydry Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 prosim o pomoc mam 407SW jednozonova klima novy chladic klimatizace novy ventilator chladice naplněno 650g kompresor cvakne ventilator se neroztoci .pres diagnostiku 1rychlost nejde spustit pojistka je v poradku tak v klimatizaci je 10baru kabelaz u ventilatoru je nova . prosim o radu ja uz nevym Citovat
ChouLu Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 nový ventiláor máš vč. řídící jednotky? Citovat
Hydry Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 (upraveno) ano komplet i s kabelaží kdyz ji zapnu zvednou se i otačky motoru Upraveno 13. červenec 2021 uživatelem pavelu96 nepiš další příspěvky - použij "Upravit" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.