Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám menší problém s klimatizací na mém Peugeotu 307 hatchback. Rv. 2004.

Kompresor a vše funguje jak má jen mi vůbec neproudí vzduch do auta. Tzn. zapnu klimu slyším v motoru vše co by mělo jen prostě nefouká dovnitř. Nejspíš to bude ventilátorem ale stalo se to přes noc. Včera klima jela jak má. Tak vás prosím o radu čím by to mohlo být. Předem děkuji za rady a tipy.

Odesláno

V kabině ventilátor netočí. Jinak pojistky by měli být OK. Ale pro jistotu nevíte která to je? Ve schématu jsem to nenašel, ale zkontroloval jsem všechny a měli by být OK. 

Odesláno

Pojistka to nebude , problém bývá v napájení (relé v pojistkovce v motoru) , ve svazku (vyhřátý konektory v patici) , ve ventilátoru nebo podle typu klimatizace v rezistoru (man. klima) a el. modulu ventilátoru (aut. klima) . Chce to proměřit napájení , pokud je v pořádku , zkontrolovat ventilátor a modul . 

Z praxe nejčastěji odchází svazek k rezistoru rychlostí u man. klimy a modul rychlosti u aut. klimy , ale bez měření to není jistota .

• O 2 týdny později...
Odesláno

prosim o pomoc mam 407SW jednozonova klima novy chladic klimatizace novy ventilator chladice naplněno 650g kompresor cvakne ventilator se neroztoci .pres diagnostiku 1rychlost nejde spustit pojistka je v poradku tak v klimatizaci je 10baru kabelaz u ventilatoru je nova . prosim o radu ja uz nevym

Odesláno (upraveno)

ano komplet i s kabelaží

kdyz ji zapnu zvednou se i otačky motoru

Upraveno uživatelem pavelu96
nepiš další příspěvky - použij "Upravit"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...