MotoMoto Odesláno 29. červen 2021 Autor Odesláno 29. červen 2021 Dobrý nápad. Nevím sice kde to je, ale určitě bych jel sám bez tebe. Myslím na cestu. Protože tobě bych nestačil. Já musím jezdit pomalu. Ale těším se. Snad budu už ok. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červenec 2021 Odesláno 7. červenec 2021 Stejne to Ada asi odpiskala, mozna dobre, ze tak. Ale stacil by jsi mi, ja jsem ted se byl projet a okresky jsem jel do 140, spis tech 110 a jen za cestu do Podebrad, 40 km, jsem resil 4 situace, kdy jsme museli brzdit celkem fest, 3x nedani prednosti a 1x jsem se malem zezadu zapichl do autobusu co pri vyjezdu z kruhace nahle zastavil, protoze se spletl a to proste necekas, pred nim zadny auto, clovek, nic, proste jen tak zastavil. Nechapal jsem to....... Cesta zpet uz byla v pohode, ale jet vetsi pilu, tak jsem 3x nedobrzdil Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červenec 2021 Autor Odesláno 14. červenec 2021 Tak já si asi dlouho na motorku nesednu. Už tři týdný zablokovaná záda a krční páteř. Asi právě od jízdy na motorce. Tak uvidím jak to všechno dopadne. Citovat
Medvěd Odesláno 14. červenec 2021 Odesláno 14. červenec 2021 (upraveno) Přeju rychlé zmrtvýchvstání Záda jsou nepříjemný Upraveno 14. červenec 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červenec 2021 Odesláno 14. červenec 2021 i na motorku je to jako pred sportem , rozhybat rozcvičit , zahřát. jako super je cvičení na střed těla , na motorku pro naše postavy ideal cvičení . pak se jezdí jako jedna báseň . za 14 dní mám teď 1200km a to nemám dovolenou ještě Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červenec 2021 Autor Odesláno 14. červenec 2021 Tam byl problém s tou noční jízdou 150 km, kdy se ochladilo a já ztuhnul na řidítkách a jel abych byl doma. Takže už vím, že takto ne. Jen aby se to dalo do kupy, protože mám za sebou opichy, infuze, ale také teď 14 dní tábora a to také nepřidalo. Zítra znovu na Revmatologii a uvidíme co se mnou udělají. Pravda je, že jsem už hodně předrogovaný léky proti bolesti. A to se mi vůbec neléíbí. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2021 Odesláno 14. červenec 2021 před 1 hodinou, MotoMoto napsal: Tak já si asi dlouho na motorku nesednu. Už tři týdný zablokovaná záda a krční páteř. Asi právě od jízdy na motorce. Tak uvidím jak to všechno dopadne. proto jsem psal o té dlouhé jízdě, loni jsem na skůtru zmoknul, trochu se ochladilo a pak před garáží nemohl z toho slézt, holt, ten věk musí být někde poznat Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červenec 2021 Autor Odesláno 14. červenec 2021 už ti to věřím, to víš já naposledy jezdil v 21 letech a to už je skoro 40 let ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2021 Odesláno 14. červenec 2021 to já taky... MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.