Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pánové a dámy, kdo sháníte mlhovky na starý model, viděl jsem je na vrakovišt v Mukařově u Prahy za 1500 Kč kus. Pokud je nikdo nekoupíte, nekoupím si jako obvykle nic na sebe, ani novou telku, ani vysavač nebo žehličku a pojedu si pro ně. To mi nemůžete přece udělat!:D

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Pánové a dámy, kdo sháníte mlhovky na starý model, viděl jsem je na vrakovišt v Mukařově u Prahy za 1500 Kč kus. Pokud je nikdo nekoupíte, nekoupím si jako obvykle nic na sebe, ani novou telku, ani vysavač nebo žehličku a pojedu si pro ně. To mi nemůžete přece udělat!:D

Tak to si radši za 1900,- koupím světla na denní svícení místo mlhovek ... http://www.hella.cz/prisl/taglicht/index.htm

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Taky bych je bral a pak bych ti podekoval za typ a litoval, ze na tebe nezbyly, ale bohuzel te zklamu, protoze ted chci investovat do kol, takze mlhovky musej pockat ... zatim jen shanim .... :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...