lamancha Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 pri vymene kola jsem si vsiml tohohle - to muselo byt namontovane poskozene od zacatku - cos tim?? [upravil dne 9/4/06 lamancha] [upravil dne 9/4/06 lamancha] Citovat
El Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 lamanch:Neřeš to já mám to vybroušení na kotoučích taky,všiml jsem jsi toho ,když mi je někdy před třema měsícema v rámci záruky měnily.Ale netuším nač to tam je,asi úspora materiálu:mrk:mrk:mrk:papa Citovat
Martinsk Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Je to značka pokiaľ sa môžu zodra? kotúče ... Citovat
P607Olda Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Těžká rada. Ve výrobě je tolik kontrol, jak jim to mohlo ujít??? Já to vidím jako chybný odlitek. Brzdy by měly být v absolutním pořádku, a toto je přeci jenom v nepořádku. Kdyby to bylo firemní auto a jezdil v tom někdo jiný, tak bych to určitě nechal vyměnit (to si nerisknu, abych z toho měl potahovačky). Kdyby to bylo moje auto, a zvláš? soukromé, tak bych to asi risknul a jezdil s tím. Kotouče jsou skoro nové. Neměnil jsi je nedávno, že bys uplatnil záruku? Jak hluboko ta puklina sahá? [upravil dne 10.4.06 P607Olda] Citovat
milda Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Není důvod k panice, je to na všech kotoučích. Jen jsem si vždycky myslel, že je to vybroušeno pro vyvážení. Citovat
cabinda Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Máš pravdu opravdu je to vyvážení. Akorád freza je špatně nastavená, má být uprostřed. Citovat
lamancha Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Dik - uklidnili jste me a nebudu se aspon ztrapnovat v servise:papa Citovat
tomask Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 a co kdyz to nekomu spadlo ze zvedaku kdyz byly sundany kola a rozplaclo se to na vsech kolech:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.