Přejít na obsah

cabinda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Město
    Prachatice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

cabinda's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. cabinda

    Turbodmychadlo

    Docela by mě zajímalo jak je to právní stránce. Budu to muset zjistit. Zatím si počkám na vyjádření. Zapoměl jsem dodat, že když mi vyměnili předchozí turbo, dostal jsem záruční protokol. Ten obsahuje ale jenom seznam vyměněných položek nic konkrétního.
  2. cabinda

    Turbodmychadlo

    Jsou dva měsíce od výměny turba a já jsem zjistil, že v okolí turba to mám trochu okouřené. Takže jsem byl v ČB, kde mi řekli že turbo je hlučnější a fouká ve spoji. Opět čekám na vyjádření z Prahy. Nevím proč, myslel jsem že na nahradní díl je opět záruka.
  3. cabinda

    Turbodmychadlo

    Tak se to povedlo v úterý mi vyměnili celé turbo. Vše zaplatila Praha. Asi jsi měl pravdu, záleží na technikovi, protože v Písku se to jevilo bez šance a to mi ještě chtěli vyměnit zdravé čidlo na teplotu kapaliny, protože jim nešlo nainstalovanový program do poč. Tak jsem jel do ČB kde mi hned nabídli že to zkusí vyřídit s Prahou. A povedlo se.
  4. cabinda

    Turbodmychadlo

    Skoro celých 35000km jsem ujel na dlouhé vzdálenosti a přidojezdu určitě dojíždím na pomalé otáčky. Myslím si že mojí chybou by to být nemělo podle toho co popisujete. Mě jde spíš o to jak to uhrát aby mi ho vyměnili. Není možné aby vydrželo jenom 35000 km.
  5. mám 307 1,6 HDI Break, a v 35000 ujetých km mi začalo pískat turbo. Je to jako když jede sanita při akceleraci píská. Bohužel záruka skončila na konci července a nové turbo v servisu stojí 52000,-. Mýslíte že je nějaká šance to vyřešit jako v záruce? Připadá mi na auto za 600000,- že vydrží turbo jenom 35000km hrozdně málo. Podle mě musí vydržet alespoň 200000 km
  6. cabinda

    poskozeny disk

    Máš pravdu opravdu je to vyvážení. Akorád freza je špatně nastavená, má být uprostřed.
  7. cabinda

    Výměna brzd.kotoučůna 307

    Tak jsem byl včera v servisu. Vyměnily mi kotouče i destičky. Prý je to tím že málo jezdím a mám občas malinko přitáhnout ruční brzdu aby se očistili rzi. [upravil dne 3/3/06 cabinda]
  8. cabinda

    Teplota motoru HDI

    Já mám 1,6 HDI a v servisu mi řekli že 80 je normální teplota
  9. cabinda

    Výměna brzd.kotoučůna 307

    Já jsem objednaný na čtvrtek se zadníma kotoučema. Po ujetí asi 8000 km mám asi milimetrové rýhy. Tak jsem zvědavý co mi řeknou.
  10. cabinda

    Výměna brzd.kotoučůna 307

    Včera jsem si kontroloval brzdové kotouče a byl jsem překvapený. Mám 307 Breaka půl roku starý a najeto 8 tis. kilometrů. Přední kotouče jsou v pohodě ale zadní jsou trochu orezlé a asi 1mm rýhy po celém kotouči. Zatím neví co s tím budu dělat. Nejspíš až budu měnit gumy po zimě zajedu do servisu. Už se těším jsou tam hrozdně ochotný asi jako všude.
  11. Nevíte někdo čeho se týká svolávací akce X9F.
×
×
  • Vytvořit...