Gargamell Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Dobrý den vážení přátelé. Chtěl bych se zeptat, jestli u P 406 HDi r. v. 2000 (nový model) se dá nějak štelovat spojka. Už jsem si asi 2x všiml, že to proklouzne. Včera jsem vyrazil na předjíždění na čtyrku a nějak se to vytočilo... Kolipa stojí taková nová spojka nevíte? Díky Citovat
Tornado Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Me menili spojku minulej rok. Spojkova sada Valeo stala nejak 6000kc (ale pro stary model 406). Dival jsem se ted na cenik AutoKelly a cena na stary model je necelych 6000kc a na novy model stoji spojkova sada 6600kc. [upravil dne 9.4.06 Tornado] Citovat
chuck11 Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Gargamell Dobrý den vážení přátelé. Chtěl bych se zeptat, jestli u P 406 HDi r. v. 2000 (nový model) se dá nějak štelovat spojka. Už jsem si asi 2x všiml, že to proklouzne. Včera jsem vyrazil na předjíždění na čtyrku a nějak se to vytočilo... Kolipa stojí taková nová spojka nevíte? Díky Zdá se mi že ne ,že se šteluje automaticky sama:myslim:myslim Citovat
barenst Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Mela by byt hydraulicka , to je bez stelovani . Citovat
VIP3R Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Mě nedávno při řazení spojka rupla - takže jsem ji nechal vyměnit a za komplet výměnu celé spojkové sady (Valeo), převodový olej, těsnění a práci jsem dal 6500Kč. Myslím, že to není majlant, čekal jsem že dopadnu hůř... Citovat
Fx Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Bojím se že na HDi to bude o dost dražší, protože by se tuším měl měnit i setrvák... Citovat
Guest andy99 Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Zdary, mě spojka proklouzne jenom když to odpálim z křižovatky. A to moc nedělam. Když na to dupnu při předjíždění tak ne. Doufam že ještě vydrží nějakej čas. 6000 je dobrá cena. Čekal sem daleko víc. Citovat
Gargamell Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 No, mně právě proklouzne častěji - dneska si to ženu z Klatov na Plzeň a když jsem na pětku vypálil do protisměru, že předjedu ten kamion před sebou, tak jsem byl docela překvapen. Pravda, bylo to trochu do kopce a byli jsme v autě tří. Ale stejně - to není dobré... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.