Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den vážení přátelé. Chtěl bych se zeptat, jestli u P 406 HDi r. v. 2000 (nový model) se dá nějak štelovat spojka. Už jsem si asi 2x všiml, že to proklouzne. Včera jsem vyrazil na předjíždění na čtyrku a nějak se to vytočilo... Kolipa stojí taková nová spojka nevíte? Díky

Odesláno

Me menili spojku minulej rok. Spojkova sada Valeo stala nejak 6000kc (ale pro stary model 406).

Dival jsem se ted na cenik AutoKelly a cena na stary model je necelych 6000kc a na novy model stoji spojkova sada 6600kc. ;)

[upravil dne 9.4.06 Tornado]

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Dobrý den vážení přátelé. Chtěl bych se zeptat, jestli u P 406 HDi r. v. 2000 (nový model) se dá nějak štelovat spojka. Už jsem si asi 2x všiml, že to proklouzne. Včera jsem vyrazil na předjíždění na čtyrku a nějak se to vytočilo... Kolipa stojí taková nová spojka nevíte? Díky

Zdá se mi že ne ,že se šteluje automaticky sama:myslim:myslim

Odesláno

Mě nedávno při řazení spojka rupla - takže jsem ji nechal vyměnit a za komplet výměnu celé spojkové sady (Valeo), převodový olej, těsnění a práci jsem dal 6500Kč. Myslím, že to není majlant, čekal jsem že dopadnu hůř...

Odesláno

Zdary,

mě spojka proklouzne jenom když to odpálim z křižovatky. A to moc nedělam.

Když na to dupnu při předjíždění tak ne.

Doufam že ještě vydrží nějakej čas. 6000 je dobrá cena. Čekal sem daleko víc. :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No, mně právě proklouzne častěji - dneska si to ženu z Klatov na Plzeň a když jsem na pětku vypálil do protisměru, že předjedu ten kamion před sebou, tak jsem byl docela překvapen. Pravda, bylo to trochu do kopce a byli jsme v autě tří. Ale stejně - to není dobré...:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...