reyjim Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 ..ahoy všichni:papa..tak už i já se konečně stal hrdým vlastníkem Lva a hned narazil na problém a to neovladatelné rádio 3035..teda ovládat jde jen páčkou, ale žádný knoflíknefunguje a ani displey nesvítí..poraďte mi prosím, zda to mám řešit přes servis, nebo někdo zná nějaký fígl, a nebo kladivo ? a ještě otázka..Jak se dá připojit CD měnič ? Citovat
reyjim Odesláno 8. duben 2006 Autor Odesláno 8. duben 2006 ..:rollomlouvám se za založení nového topicku..pozdě jsem si všiml, ale snad mi bude jako každému nováčkovi odpuštěno..příště si dám větší pozor;) Citovat
P607Olda Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Tak to je otázka pro elektronika, v lepším případě vadné kontakty (když ani nesvítí), v horším případě tam může být vadný komunikační integráč (komunikace s displejem, čtení tlačítek). Napiš prosím: - lze ho zapnout/vypnout? - má odnímatelný čelní panel? [upravil dne 9.4.06 P607Olda] Citovat
reyjim Odesláno 9. duben 2006 Autor Odesláno 9. duben 2006 ahoy..tak radio odnímatelný panel nemá, je to to orígoš na míru:grr a vypnout ho taky nejde, jak říkám ovládám ho jen páčkou pod volantem ( ladí stanice ai zesiluje zvuk, to? vše ) Citovat
P607Olda Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 No tak to mě nenapadá žádný zázračný způsob, jak to rozchodit. Navštívit dobrého opraváře, anebo jiné radio z vrakáče. Při volbě náhrady dej dobrý pozor, aby pasovalo to ovládání pod volantem. Citovat
reyjim Odesláno 9. duben 2006 Autor Odesláno 9. duben 2006 no a nevíte někdo jak se to rádio vytahuje ? nerad bych něčemu ublížil (vždycky se něčeho jen dotknu a ono se to ulomí)... Citovat
gvg Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Dá se to přípravkama, ale i malým plochým šroubováčkem. Ve spodní části jsou jakoby dvě obdélníkové mezery, tam strčíš přípravek nebo šroubovák, zamáčkneš nahoru nebo dolů a pak celé rádio vyndáš. Citovat
reyjim Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 tak jsem to zkoušel kuchyňskými noži a..rádio furt drží..kolik by to tak mohlo stát v servisu ? Za vyndání by nemuseli chtít moc, ne ? [upravil dne 10/4/06 reyjim] [upravil dne 10/4/06 reyjim] Citovat
Break D Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Možno ti pomôže návod z knižky: Jak na to? Peugeot 306.Na str.306 je popisovaná demontáž autorádia Clarion(to je 3035).Sú tam vyobrazené a nakreslené tie vyťahovače na autorádio aj s ich použitím.Možno by to išlo aj so šroubovákom.Neskúšal som to ešte nijako. Bohužiaľ nemám ti možnosť poslať obrázok s tejto strany.Knihu si možno obstaráš ľahšie. Citovat
reyjim Odesláno 26. duben 2006 Autor Odesláno 26. duben 2006 ..jo, ale já tu knížku nemám..nemáš to kde scannout ? Citovat
Driver Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Doma skener nemám tak jsem ti to vyfotil Citovat
reyjim Odesláno 27. duben 2006 Autor Odesláno 27. duben 2006 ..si úplně ale úplně skvělýýýýýýý...moc dík:super Citovat
reyjim Odesláno 7. květen 2006 Autor Odesláno 7. květen 2006 tak vyrobil jsem si plíšky podle návodu a nic..dostanu se tam 1,5 cm a konec..zkoušeli jste to někdo vyndat tak, že jste rozdělali středový panel ? Citovat
Tornado Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Ja jsem radio (neoriginalni) ve 406 vytahoval tak, ze jsem si oddelal bocni plast, co je jakoby z boku stredovyho panelu (kryt co vede od pedalu k tunelu mezi sedackama - nevim jak to lip popsat). Tak jsem se krasne dostal ze zadu k radiu a to jsem pak vytlacil ven. Zadny plisky tak k tomu ani nebyly potreba. Ale nevim jak je to s timto pristupem u 306. Citovat
Swallow Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 U 306 je to tak jednoduchý, mnohem jednodušší než u neoriginálu třeba u 406.Stačí třeba nůž, kousek plechu apod. Nástroj, třeba ten nůž, se vsune do výřezu na spodní hraně panelu rádia, ( tak, kam na obrázku od Drivera zasouvají plíšky ), prsty se vsunou do šachty pro kazetu a lehce se povytáhne radio na straně, kde je nůž, pak se nožík přesune do druhého výřezu a akce se opakuje.Nebo použít nože dva ( či jiné pomůcky ) a jde ven radio najednou. Citovat
reyjim Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 ..to jsem zkoušel s těmi noži, ale výsledek je stejný..nedostanu se dál než 1,5cm... Citovat
Swallow Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 To rádio na Tebe nevyskočí, nožem, případně těma přípravkama dosáhneš jen odjištění rádia.Pak už ho musíš vytáhnout.Jen mi ještě napadlo, že se musíš trefit mezi zámek a rádio.Občas se stane, že se trefíš pod zámek ( mezi zámek a palubku ) a pak to opravdu odjistit nejde. Citovat
reyjim Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 ..takže ten zámek je od palubky nahoru ? To je jen takový zahnutý plíšek, ne? Citovat
Swallow Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Jo, takové lesklé cosi co při troše snahy uvidíš ve výřezech na spodní hraně rádia.Musíš se trefit nad něj.Prostě mezi rádio a ten plech.Pak prsty do šachty pro kazetu atd. Citovat
Swallow Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Případně si vyndej přístrojovku, pak se na rádio dostaneš zezadu, sice ho neodjistíš, ale můžeš si tahat za kabely:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.