Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

..ahoy všichni:papa..tak už i já se konečně stal hrdým vlastníkem Lva a hned narazil na problém a to neovladatelné rádio 3035..teda ovládat jde jen páčkou, ale žádný knoflíknefunguje a ani displey nesvítí:bojim..poraďte mi prosím, zda to mám řešit přes servis, nebo někdo zná nějaký fígl, a nebo kladivo ?:myslim a ještě otázka..Jak se dá připojit CD měnič ?

Odesláno

..:rollomlouvám se za založení nového topicku..pozdě jsem si všiml, ale snad mi bude jako každému nováčkovi odpuštěno..příště si dám větší pozor;)

Odesláno

Tak to je otázka pro elektronika, v lepším případě vadné kontakty (když ani nesvítí), v horším případě tam může být vadný komunikační integráč (komunikace s displejem, čtení tlačítek).

Napiš prosím:

- lze ho zapnout/vypnout?

- má odnímatelný čelní panel?

[upravil dne 9.4.06 P607Olda]

Odesláno

ahoy..tak radio odnímatelný panel nemá, je to to orígoš na míru:grr a vypnout ho taky nejde, jak říkám ovládám ho jen páčkou pod volantem ( ladí stanice ai zesiluje zvuk, to? vše )

Odesláno

No tak to mě nenapadá žádný zázračný způsob, jak to rozchodit.

Navštívit dobrého opraváře, anebo jiné radio z vrakáče.

Při volbě náhrady dej dobrý pozor, aby pasovalo to ovládání pod volantem.

Odesláno

Dá se to přípravkama, ale i malým plochým šroubováčkem. Ve spodní části jsou jakoby dvě obdélníkové mezery, tam strčíš přípravek nebo šroubovák, zamáčkneš nahoru nebo dolů a pak celé rádio vyndáš.

Odesláno

tak jsem to zkoušel kuchyňskými noži a..rádio furt drží..kolik by to tak mohlo stát v servisu ? Za vyndání by nemuseli chtít moc, ne ? :cool:

[upravil dne 10/4/06 reyjim]

[upravil dne 10/4/06 reyjim]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Možno ti pomôže návod z knižky: Jak na to? Peugeot 306.Na str.306 je popisovaná demontáž autorádia Clarion(to je 3035).Sú tam vyobrazené a nakreslené tie vyťahovače na autorádio aj s ich použitím.Možno by to išlo aj so šroubovákom.Neskúšal som to ešte nijako.

Bohužiaľ nemám ti možnosť poslať obrázok s tejto strany.Knihu si možno obstaráš ľahšie.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak vyrobil jsem si plíšky podle návodu a nic..dostanu se tam 1,5 cm a konec..zkoušeli jste to někdo vyndat tak, že jste rozdělali středový panel ?

Odesláno

Ja jsem radio (neoriginalni) ve 406 vytahoval tak, ze jsem si oddelal bocni plast, co je jakoby z boku stredovyho panelu (kryt co vede od pedalu k tunelu mezi sedackama - nevim jak to lip popsat). Tak jsem se krasne dostal ze zadu k radiu a to jsem pak vytlacil ven. Zadny plisky tak k tomu ani nebyly potreba.

Ale nevim jak je to s timto pristupem u 306. :myslim

Odesláno

U 306 je to tak jednoduchý, mnohem jednodušší než u neoriginálu třeba u 406.Stačí třeba nůž, kousek plechu apod. Nástroj, třeba ten nůž, se vsune do výřezu na spodní hraně panelu rádia, ( tak, kam na obrázku od Drivera zasouvají plíšky ), prsty se vsunou do šachty pro kazetu a lehce se povytáhne radio na straně, kde je nůž, pak se nožík přesune do druhého výřezu a akce se opakuje.Nebo použít nože dva ( či jiné pomůcky ) a jde ven radio najednou.

Odesláno

To rádio na Tebe nevyskočí, nožem, případně těma přípravkama dosáhneš jen odjištění rádia.Pak už ho musíš vytáhnout.Jen mi ještě napadlo, že se musíš trefit mezi zámek a rádio.Občas se stane, že se trefíš pod zámek ( mezi zámek a palubku ) a pak to opravdu odjistit nejde.;)

Odesláno

Jo, takové lesklé cosi co při troše snahy uvidíš ve výřezech na spodní hraně rádia.Musíš se trefit nad něj.Prostě mezi rádio a ten plech.Pak prsty do šachty pro kazetu atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...