jirka3 Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 Chtěl bych zapojit venkovní teploměr. U zrcátka (v trojúhelníku) je 4V konektor s kablíky: 1 - MC22R (připojeny 2 kablíky, u jednoho přečtu na konci 2R), 2 - 813 (přečtu na konci 3, bílý), 3 - 6433, 4 - 6434 V BSI konektor 40V BA nemá osazenou poz. 8 - 6434, ani 18 - 6433. Kde jsou další konektory mezi BSI a trojúhelníčkem? Ve dveřích spolujezdce? Pod kobercem? Pod středním tunelem? Nechce se mi zbytečně rozebírat obložení dveří, či koberec, aby tam případně pak nezatékalo. Můžete mi poradit? Mám Peugeot 206, dle DAM z 19.3.2002, el. stah. přední okna, zrcátka nevyhřívaná, ani el. naklápěcí. Citovat
ChouLu Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 Nemáš to dotaženo u 206 normální, že máš do zrcátka dotažené jen vyhřívání. Další a jedinej konektor je konektor u průchodky mezi dveřma a karoserií já musel u 206 dotahovat kabel mezi BSI a až trojuhelníkem s tím, že jsem pinoval konektor v pruchodce Citovat
jirka3 Odesláno 6. únor 2021 Autor Odesláno 6. únor 2021 Další a jedinej konektor je konektor u průchodky mezi dveřma a karoserií Takže rozebrat obložení dveří? Citovat
inoxing Odesláno 7. únor 2021 Odesláno 7. únor 2021 Ne, tak jestli mas dverni svazek komplet, tak ti muze chybet jenom kabelaz bsi-dverni konektor. Musis si to zjistit multimetrem a podle schema co ti kde chybi. Citovat
jirka3 Odesláno 7. únor 2021 Autor Odesláno 7. únor 2021 No na fotkách nahoře mám konektor se 4 vstupy pro připojení do zrcátka na vyhřívání a teploměr. Jsou tam přesně jako ve schema i podle čísel na kablíkách 4 ks (plus 1 navíc k zemnícímu). Do zrcátka už nic nevede. Chtěl jsem to propískat, ale v BSII kablíky nejsou (6433, 6434, 813). Čtvrtý je zemnící. Asi to vede jen do konektoru mezi 6415 (u zrcátka) a BSII, nebo jsou někde u BSI nezapojené a schovávají se? Pracně sem vyndal odkládací skříňku a vyfotil za ní kablíky které si myslím, že jdou z průchodky dveří. Myslím že je tam těch pět (nebo tři bez těch uzemňovacích) plus cca dva na el. stahování okna. Nezdá se mi, že by nějaké scházely. Ale v BSI nejsou! Citovat
jirka3 Odesláno 7. únor 2021 Autor Odesláno 7. únor 2021 Napadlo mě, když teď prohlížím videa o demontáži interiéru P 206, jestli to nekončí pod el. ovl. oken!! Na videu sem viděl zakončené svazky! Teda ten Peugeot, to je dobrodružství! Měl sem možnost vidět P 206 z 10.10.2002 (o 7 měs. mladší než můj) a ten měl kabeláž až do BSI. Citovat
ChouLu Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 ne tam kabely od teploměru nevedou vyndej ten konektor ze dveří a propípni to.. typuji že ti to končí ve svazku dveří, ale mezi konektorem dveří a BSI bude chybět Citovat
jirka3 Odesláno 9. únor 2021 Autor Odesláno 9. únor 2021 V 8. 2. 2021 at 13:32, ChouLu napsal: vyndej ten konektor ze dveří a propípni to.. typuji že ti to končí ve svazku dveří, ale mezi konektorem dveří a BSI bude chybět Přesně tak, propískal sem rozpojený dveřní konektor s konektorem v trojúhelníku u zrcátka. A opravdo na poz. 2, 3 a 5 nebyly u protilehlého konektoru k autu osazeny kablíky! Pouze 6 měla protikus, ale to je zem (MC22R)- Tak to nechám na jaro. Díky! Citovat
inoxing Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Peugeot je dobrodružství, ale stejné, jako všude jinde. Origo tam je nejaka vybava a podle toho tam je natazena kabelaz, tak to proste je. Dotahnout 2 kabliky zase takovej peoblem neni. Tak hodne stesti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.