Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Davidova 308

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já vím no, důvěřuju servisu a navíc mi vlastní olej nepovolili 🙂

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek
Odesláno

Ahoj všem 🙂

Včera jsem zavezl auto do Auto Došek Mělník na opravu té promáčkliny, dnes vyzvedl.

Takže 24 hodin, promáčklina je pryč a auto nemuselo do lakovny. 

Jsou tam šikovný 👍

Odesláno (upraveno)

Jen tak z výletu 🙂 ta palubní deska mě baví, ovládání, zpracování, design, ...

Upraveno uživatelem Chamuka
Odesláno
V 8. 5. 2021 at 9:49, Chamuka napsal:

Já vím no, důvěřuju servisu a navíc mi vlastní olej nepovolili 🙂

Neřeš. Pokud budeš měnit ve slušném intervalu tak bych to asi neprožíval 🙂 @vagi promine a snad mi nedá po čuni 🤣

Guest Petr 3008
Odesláno

To víš že jo, olej nech vyměnit každý rok a máš pokoj svatej..  @vagimě to budeš stejně někdy muset vysvětlit, jak to s tím olejem je, já tomu už vůbec nerozumím 😂😂   

Odesláno

Řepkový ti ucpe (zalepí) mazací kanálky...to je jak s benzínem :D 

Odesláno
před 7 hodinami, Petr 3008 napsal:

mě to budeš stejně někdy muset vysvětlit, jak to s tím olejem je

Ono není moc co...nejsem tribotechnik, jen koukám na parametry daného oleje a hledám vhodný, nebo vhodnější pro daný motor :D

Odesláno (upraveno)

Copak to dorazilo? 🙂

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj všem 🙂

Dnes zase návštěva oblíbeného Auto Došek Mělník 🙂

Výměna plastového obalu DO klíče (jedno tlačítko bylo promačkané, asi nehty bývalé majitelky). 

Netroufnul jsem si objednávat to na netu abych se náhodou netrefil do toho nesprávného, tak jsem raději včera večer poslal email s dotazem na originál.

Bylo to skladem a vyměnili mi to dnes na místě, pro jistotu i s novou baterkou. Takže opět super 👍

• O 2 týdny později...
Odesláno

a to Volvo jezdí na naftu a má 6ti kvalt ??  😯

benzín se v Evropě prodává co vím, tak nebude problém , pežot má po Evropě i servisy👍:myslim, nebo v čom je jako problém ??

Odesláno

ozzy56 - Evropu můžeš objet i na kole 🙂

nemyslel jsem, že někomu kdo je inventář klubu budu muset vysvětlovat rozdíl mezi zdoláním velkých porcí km po Evropě s benzínovým 5-ti kvaltem, který točí při 135km/h 4000ot. a naftovým AT8, který točí asi 1800ot. 😬

dělej, že jsem nic nenapsal, stejně to bylo jenom taková řečnická otázka a povzdechnutí nad tím, že jsem si P308 oblíbil, ale na tohle plánované cestování se moc hodit nebude, vyřeším si to sám ...

Odesláno
před 3 hodinami, Chamuka napsal:

ozzy56 - Evropu můžeš objet i na kole 🙂

nemyslel jsem, že někomu kdo je inventář klubu budu muset vysvětlovat rozdíl mezi zdoláním velkých porcí km po Evropě s benzínovým 5-ti kvaltem, který točí při 135km/h 4000ot. a naftovým AT8, který točí asi 1800ot. 😬

dělej, že jsem nic nenapsal, stejně to bylo jenom taková řečnická otázka a povzdechnutí nad tím, že jsem si P308 oblíbil, ale na tohle plánované cestování se moc hodit nebude, vyřeším si to sám ...

jsem rád, že jsi to napsal sám :), asi to byla opravdu řečnická otázka, protože od začátku je jasné, v čem to objedeš pohodlněji :myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj všem 🙂

tak P308 půjde do světa, nechávám jí protiúčtem. Měl jsem jí půl roku, bylo to fajn, bavila mě, stejně jako toto fórum.

D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...