Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Z čeho se dá vylézt vcleku - aneb moje nehoda 11.03.06

Recommended Posts

Odesláno

Teď jsem byl nějakou dobu tak trochu pasivní, což bylo dáno zaprvé tím, že jsem psal tu blbou bakalářku, ale naštěstí už je hotovo - uf. A dalším z důvodů, proč jsem se v půlce března neozýval byla nehoda.

Název může napovídat, že jsem něco udělal já, když tu píšu "moje nehoda",ale byl jsem "jenom" přímým účastníkem z místa spoluezdce, což je snad ještě horší.

Auto co vidíte na fotkách bylo BMW 316i r.v.´92 (ještě že tak, že to nebyla škocka. V autě jsme byly 4 osoby, podpotýkám, že díky bohu VŠICHNI PŘIPOUTANÝ i vzadu!!!!!, což je vcelku nevádaný, ale to je fakt, kterej nám zachránil život!!!! Takže od tý doby se snažim poutat co to jde.

Bouračku zavinil "kámoš", kterej tak trošku machroval, co to jeho vyšperkovaný bávo umí a ve 110km/h (po dešti!!!) dostal šmejráka a hodilo nás to do pole nejdřív do stromu - jabloň cca.20cm průměr (naštěstí první náraz byl přímo do osy kola, takže se to hodně zbrzdilo) a pak záhy na střechu. Fakt bych to asi znovu nechtěl zažít.

Zranění:

Na to, jak to vypadalo hrůzně, tak zranění bya následující

1) otevřená zlomenina stehení kosti (řidič)

2) zlomený žebro a otřes mosku (spolujezdec - já)

3) zlomená kliční kost (vzadu)

4) nic!!! (vzadu)

+ všichni pomlácený a namožený jak hrušky

práce záchranářů s vyproš?ováním řidiče byla super (až na to, že přijeli za 12 minut, což bylo 2 minuty po sanitce), ale sani?áci byli béčka jako sviňa. Když jsem jim řekl a? toho šprajclého kámoše uknějak uklidněj, tak mi řekli, že nevědí jak a pod...

Takže dávejte si všichni bacha a hlavně ty pásy...:papa:papa

znovuzrozený NEON

Fotky:

celkový pohled

Obraz195.jpg[/img]

místo řidiče, který koupilo největší náraz

Obraz196.jpg

spolujezdec

Obraz198.jpg

středovej panel

Obraz204.jpg

střecha

Obraz213.jpg

zezadu

Obraz216.jpg

pohled zezadu

Obraz211.jpg

Fotky jsou nic moc kvalita (mobil) a zasněžený, protože je to focený na tom vrakáči 4 dny po bouračce, když mě pustili z nemocnice.

Odesláno

No ja teda nevim, ale 316ka neni tak vykonny auto, aby byl nejak velkej problem to uridit, pokud clovek nemachruje... Jsem samozrejme rad, ze jste z toho vyvazli relativne dobre, auta je skoda... mimochodem, E36 taky neni zrovna nejbezpecnejsi auto. Pri celnim narazu se tomu lamou A sloupky:bojim

Ale je fakt, ze nejbeznejsi nehoda BMW je bocni naraz, at uz o strom nebo lampu, sloup...

Odesláno

koukám že andělíček strážníček naštěstí zrovna nespal...

hlavně že se nestalo nic važnějšího, ikdyž takové zlomené žebro nebo ta otevřená zlomenina taky nejsou málo pak už je to jen malej krůček k něčemu horšímu....:bojim

Odesláno

No o zkušenost víc, ale nic záviděníhodného.......:bojim

Kdybych to uměl, tak bych sem mohl poslat pár fotek jak po podobné bouračce vypadá 205 GTI.....(výlet do pole s kolostřešní kombinací přes 100 km/hod) :bojim

Odesláno

Myslíš to GTI z Chebu? Nebo to Griffe, cos mi posílal? Obojí mám někde v mailu, ale jsem taky levej, nebo spíš nemám možnost umístit to někam na net.

Jinak k tomu se nedá říct nic jinýho, než že jsi se fakt znovu narodil a zrodil

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No o zkušenost víc, ale nic záviděníhodného.......:bojim

Kdybych to uměl, tak bych sem mohl poslat pár fotek jak po podobné bouračce vypadá 205 GTI.....(výlet do pole s kolostřešní kombinací přes 100 km/hod) :bojim

nacpi mi to do mailu já to sem vrznu :mrk

Odesláno

mk405 - jdu na to........

mám to, večer to sem hodím, nebo to mám dát do samostatného příspěvku? chceš tomu dát nějakej komentář?

dopadla ještě celkem dobře, čekal jsem že bude na kusy :aut

Odesláno

a treba nemel machirek ridic sve BMW pojistene a na dalsi auto nebude mit nejaky cas penize, coz je ten nejlepsi zpusob jak takove kokoty udrzet pryc od volantu.

Odesláno
Původně zaslal: mk405

mám to, večer to sem hodím, nebo to mám dát do samostatného příspěvku? chceš tomu dát nějakej komentář?

dopadla ještě celkem dobře, čekal jsem že bude na kusy :aut

Komentář ??? No je to výsledek honičky 205 GTI a Kadetu GSI, za jejichž volanty seděli mladí kluci. GTI zvítězilo, jen ta zatáčka byla navíc.....

Jj nevypadá tak hrozně - řidič byl jen potlučený.

PS - dej to kam chceš :D:papa

Odesláno

Ufff .. jeste ze to dopadlo takhle. Doufam, ze kamosovi natlucete drzku, az se uzdravi..

Mimochodem - zrovna nedavno tu probiralo jedno BMW, co shorelo na Proseku a spousta lidi tu mela v hube hlasky o tom, jak si vsichni tu smrt zaslouzili, protoze mlady hovada v aute znamenaj nestesti a kdyz ridic machruje, tak je to stejne vina vsech...vztahuje se to i na tohle? :D

[upravil dne 4/4/2006 DD]

Odesláno
Původně zaslal: zoby

PS - dej to kam chceš :D:papa

kam jste to teda dali?

tak tady to je: :mrk

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1037_25.jpg

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1037_26.jpg

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1037_27.jpg

chtěl jsem to dát na web zdarma ale po přeinstalování počítače jsem přišel o přihlašovací udaje tak jsem to hodil k sobě:grr

Neon sorry za :xvul

[upravil dne 4/4/06 mk405]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...