Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek, mam takovej dotaz ... nevite nekdo, jaky je prumer koncovky na koncovym dilu vyfuku na 1.8 16V? Nasel jsem totiz peknou ozdobnou koncovku na netu a nevim, jestli ma spravny prumer.

Problem je v tom, ze mi moje lenost nedovoli zvednout p.... ze zidle a jit pred barak k autu tu koncovku zmerit :D

Odesláno

No koukam, ze asi nikoho z vas nedonutim, takze mi to nedalo a sel jsem to prece jen zmerit sam :D ... 48,5mm.

Takze pokud to dobre chapu, tak je tak ozdobna koncovka moc velka a nepujde na to? :grr:D

Odesláno

prumer76* H150*prumer63

Je tam udanej tenhle rozmer, ale jak to chapat? 63minimum a 76maximum?

V tom pripade by ta ozdobna koncovka nesla dotahnout a na koncovce vyfuku by \"plandala\", pokud to dobre chapu. (H150 - copak to asi je? :) )

Kdyz uz mluvis o te pameti, ... jakoby mi to neco rikalo :D

[upravil dne 4.4.06 Petr X]

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

No ale tak to by pak ta koncovka byla moc velka, ne? 200Kc je pekna cena, porad mi to vrta hlavou, ale co kdyby to pak na to neslo :roll

za 300 sezenes v kdejakym krame peknou nerezovou koncovku a mas sanci si ji vyzkouset primo na aute a pak teprve zaplatit, tak si to rozmysli, jestli to ma cenu riskovat pres aukci, ze ti to pak prijde a nebude pasovat ;)

Odesláno
Původně zaslal: komisar

není to průmer koncovky ona je zúžená na konci

76 je asi průměr cele koncovky

H150 je asi délka což by snad bylo

63 je průměr vnitřní

H150 by taky mohlo znamenat typ a velikost tolerančního pole (???)

Odesláno

Tak tééé hustý :D Ta vrtule bude asi mazec. Ještě jsem to neviděl :mrk

Každopádně, pak musíš dát info (nejlépe filmeček+zvuk), jakej to dělá \"randál\" :super

Odesláno
Původně zaslal: komisar

aby jsi pak spíš necouvall než jel dopředu /vrtulník/Chtěl bych slyšet ten zvuk co vydává vrtulka:papa

No prave ze to pojede urcite jeste lip, kdyz tam je ta vrtulka - dalsi pohon :D:D

Ten zvuk me taky moc zajima, vlastne to je asi taky duvod, jinak bych to nekoupil :D

[upravil dne 5.4.06 Petr X]

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak tééé hustý :D Ta vrtule bude asi mazec. Ještě jsem to neviděl :mrk

Každopádně, pak musíš dát info (nejlépe filmeček+zvuk), jakej to dělá \"randál\" :super

Kdyz to bude stat za to, urcite ten zvuk dam nekam na net, pokud se mi to povede zrealizovat :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...