Petr X Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Nazdarek, mam takovej dotaz ... nevite nekdo, jaky je prumer koncovky na koncovym dilu vyfuku na 1.8 16V? Nasel jsem totiz peknou ozdobnou koncovku na netu a nevim, jestli ma spravny prumer. Problem je v tom, ze mi moje lenost nedovoli zvednout p.... ze zidle a jit pred barak k autu tu koncovku zmerit Citovat
Petr X Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 No to ja prave taky nevim. Udelal jsem si zalusk na tuhle koncovku: ** http://www.aukro.cz/show_item.php?item=93442799 ** No nevim, ... aby tam pak sla By me zajimalo, jakej asi ma efekt ta vrtulka na konci [upravil dne 5.4.06 Petr X] Citovat
mk405 Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 to ty kr.o koncovka s vrtulkou no nejspíš to bude pískat Citovat
Petr X Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 No koukam, ze asi nikoho z vas nedonutim, takze mi to nedalo a sel jsem to prece jen zmerit sam ... 48,5mm. Takze pokud to dobre chapu, tak je tak ozdobna koncovka moc velka a nepujde na to? Citovat
Petr X Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 prumer76* H150*prumer63 Je tam udanej tenhle rozmer, ale jak to chapat? 63minimum a 76maximum? V tom pripade by ta ozdobna koncovka nesla dotahnout a na koncovce vyfuku by \"plandala\", pokud to dobre chapu. (H150 - copak to asi je? ) Kdyz uz mluvis o te pameti, ... jakoby mi to neco rikalo [upravil dne 4.4.06 Petr X] Citovat
Petr X Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 No ale tak to by pak ta koncovka byla moc velka, ne? 200Kc je pekna cena, porad mi to vrta hlavou, ale co kdyby to pak na to neslo Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Petr X No ale tak to by pak ta koncovka byla moc velka, ne? 200Kc je pekna cena, porad mi to vrta hlavou, ale co kdyby to pak na to neslo za 300 sezenes v kdejakym krame peknou nerezovou koncovku a mas sanci si ji vyzkouset primo na aute a pak teprve zaplatit, tak si to rozmysli, jestli to ma cenu riskovat pres aukci, ze ti to pak prijde a nebude pasovat Citovat
Petr X Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 Kdyz me se tam libi ta vrtulkaaaa :D:D:D Citovat
mk405 Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 hlavně aby ty koncovky jako většina za 300,- po roce neudělala lišáka Citovat
Fx Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: komisar není to průmer koncovky ona je zúžená na konci 76 je asi průměr cele koncovky H150 je asi délka což by snad bylo 63 je průměr vnitřní H150 by taky mohlo znamenat typ a velikost tolerančního pole (???) Citovat
Petr X Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Tak uz mi prodejce odepsal a pry je to dobre na vyfuk 37mm - 65mm Citovat
mk405 Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Petr X Tak uz mi prodejce odepsal a pry je to dobre na vyfuk 37mm - 65mm takže bude vrtulka ? Citovat
Petr X Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Jojojooooo, bude vrtulka :D :mrk :D Citovat
MJSytic Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Tak tééé hustý Ta vrtule bude asi mazec. Ještě jsem to neviděl Každopádně, pak musíš dát info (nejlépe filmeček+zvuk), jakej to dělá \"randál\" Citovat
Petr X Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: komisar aby jsi pak spíš necouvall než jel dopředu /vrtulník/Chtěl bych slyšet ten zvuk co vydává vrtulka:papa No prave ze to pojede urcite jeste lip, kdyz tam je ta vrtulka - dalsi pohon :D Ten zvuk me taky moc zajima, vlastne to je asi taky duvod, jinak bych to nekoupil [upravil dne 5.4.06 Petr X] Citovat
Petr X Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: MJSytic Tak tééé hustý Ta vrtule bude asi mazec. Ještě jsem to neviděl Každopádně, pak musíš dát info (nejlépe filmeček+zvuk), jakej to dělá \"randál\" Kdyz to bude stat za to, urcite ten zvuk dam nekam na net, pokud se mi to povede zrealizovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.