Capy Odesláno 11. leden 2021 Odesláno 11. leden 2021 (upraveno) Ahoj mám problém s 207cc. sahary běží na plné kule s tím, že je přehřátý motor a přitom není. chyby jsou na termostatu, připojovači vodní pumpy a ventilu olejového čerpadla. Všechny mají chybu zkrat na kostru. Jiný ventil stejná chyba, nový připojovač stejná chyba. Nemáte někdo el.schema na tento motor euro 5? Mám pouze euro4 a tam tyhle věci nejsou. Podezření je, že se jedná o jednu závadu v elektroinstalaci. díky Upraveno 7. únor 2021 uživatelem Capy Citovat
Capy Odesláno 12. leden 2021 Autor Odesláno 12. leden 2021 Tak schéma již mám. Domněnka potvrzena všechny 3 komponenty jsou na jednom kabelu. ChouLu ohodnotil 1 Citovat
Capy Odesláno 13. leden 2021 Autor Odesláno 13. leden 2021 Schéma co mám bohužel nestačí. Nemáte ho tedy někdo? Na tom kabelu je pověšeno ještě něco a netuším co. kdyby tak vin je VF3WB5FS0AE045574. případně stačí vědět co je na kabelu z řj pin 29 - je tam termostat, připojovač vodní pumpy, ventil olej čerpadla a ještě něco a to potřebuji vědět jinak se nehnu Citovat
Capy Odesláno 7. únor 2021 Autor Odesláno 7. únor 2021 závada vyřešena. Snad se s tím nikdo nesetkáte... to vše dělalo vadné vyhřívání na hadici odsávaní olejových par zapojené na stejném kabelu jako připojovač vodní pumpy, termostat a ventil olejového čerpadle. ECU o něm evidentně vůbec neví - mají to jen vozy do chladných podnebí. A jinak tedy vyndat tu hadici ve 207 je opravdu zážitek - vyvěsit motor povolit sání .. inoxing a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.