pazout Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 V rámci svolávací akce Peugeot mi byl v autě (307 SW) přehrán řídící program. Nevím co vše se měnilo, jednu věc přehlédnout ale nelze. A to, že se po rozjezdu zamknout dveře, tedy nejdou otevřít zvenčí, ani po zastavení. Tak nevim, jak to funguje např. v případě havarie, zda se při aktivaci airbagu dveře zase odemknou? Prej je to převzane z 206-ky a zakaznici si to pochvaluji, rikal mi servisak. Funkce se da deaktivovat, bohuzel ne z menu, musi se do servisu. Mate to také aktivovane nebo naopak deaktivovane? Citovat
lamancha Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 dvere zamykam prepinacem na palubovce - automaticky se zamyka po rozjedu jen kufr-ktery se deaktivuje po otevreni dveri . Citovat
Smolik Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Taky zamykám pouze z palubovky. švagr to má v renaultu vellice si to pochvyluje děcka si neotevřou v zadu ani zevnitř dokud to nedeaktivuje nebo se neotevřou dveře v předu. Citovat
Toshi Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 Moj 307ka to dělá standardně. V manuálu je, že dveře se mohou za jízdy automaticky zamknout při překročení rychlosti 10 km/h. Tuto fci lze aktivovat/deaktivovat dlouhým stisknutím tlačítka pro uzamčení dveří na přístrojové desce a její stav je hlášen na displayi. Mě to funguje ke vší spokojenosti. Hlavně, že si moje děti za jízdy nemohou otevřít dveře. Citovat
Bohumil Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Tak to budu muset vyzkoušet, vím jen o zamykání kufru a tlačítku na palubce, ale tohle je celkem praktické proti křižovatkovým zlodějům. Citovat
lamancha Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 ja to dneska zkousel a mam asi stary soft, protoze mi to takhle nefunguje - preziju to Citovat
Bohumil Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Tak jsem dopadl stejně. Tlačítkem to zamknu odemknu, ale \"samo\" to nechodí. Citovat
Toshi Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 A není problém v tom, že vám to sice do SW nahráli, ale vy jste si tu fci neaktivovali? Stačí k tomu na několik vteřin držet stiknuté tlačítko pro zamknutí. Na displayi se zobrazí příslušné hlášení, že fce byla aktivována/deaktivována. Citovat
lamancha Odesláno 16. duben 2006 Odesláno 16. duben 2006 Původně zaslal: Toshi A není problém v tom, že vám to sice do SW nahráli, ale vy jste si tu fci neaktivovali? Stačí k tomu na několik vteřin držet stiknuté tlačítko pro zamknutí. Na displayi se zobrazí příslušné hlášení, že fce byla aktivována/deaktivována. to jsem delal nekolikrat a nic, nevadi - jsou horsi veci:mrk Citovat
Ventil Odesláno 16. duben 2006 Odesláno 16. duben 2006 Mam sice starsi model 206, ale automaticky to nemam... Mam prepinac na palubovce a muzu si to zapnout/vypnout u zadnich dveri - ochrana kvuli detem a to mi vyhovuje... Ve predu je to myslim zbytecne... Citovat
VenaS Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 U mého 307SW je tato funkce aktivována, při 10km/h se vše uzamkne, k odemčení dojde po otevření jakýchkoli dveří zevnitř. Deaktivovat to nelze dlouhým stiskem tlačítka na palubce, ale pouze připojením na PC, výše uvedený způsob je možný až u novějších verzí po feceliftu. K zablokování otevření zadních dveří zevnitř slouží klasická dětská pojistka, nikoli toto automatické zamykání. Citovat
Bohumil Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: lamancha Původně zaslal: Toshi A není problém v tom, že vám to sice do SW nahráli, ale vy jste si tu fci neaktivovali? Stačí k tomu na několik vteřin držet stiknuté tlačítko pro zamknutí. Na displayi se zobrazí příslušné hlášení, že fce byla aktivována/deaktivována. to jsem delal nekolikrat a nic, nevadi - jsou horsi veci:mrk Taky jsem to tak zkoušel, se zapnutým klíčkem, pak se zapnutým zapalováním, s nastartovaným motorem, za jízdy a hádejte...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................furt nic. Citovat
Toshi Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Tak to je mi opravdu líto. Možná to opravdu souvisí s tím, že mám úplně poslední model a u těch starších to ani do nového firmware Peugeot nedal, což by od Peugeotu nebylo moc hezké. Citovat
JarinoRS Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 moje dieta dnes objavilo, ze sa daju otvarat dvere zdnuka zatlacil som tlacitko na pristrojovke, dvere sa zamkli, maly znova potiahol klucku a dvere sa otvorili...ako to teda ma fungovat? podotykam, ze sa jedna o zadne dvere. Citovat
bladerunner Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 aktivuj si detskú poistku, a už ich zvnútra neotvorí Citovat
bladerunner Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: JarinoRS moje dieta dnes objavilo, ze sa daju otvarat dvere zdnuka zatlacil som tlacitko na pristrojovke, dvere sa zamkli, maly znova potiahol klucku a dvere sa otvorili...ako to teda ma fungovat? podotykam, ze sa jedna o zadne dvere. no to je teda objav, že sa v aute dajú otvárať dvere zvnútra:o:aut Citovat
JarinoRS Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 vtipkar, ktosi spominal, ze po zatlaceni tlacitka na pristrojovke a naslednom zamknuti sa daju otvorit IBA PREDNE DVERE, humorista a babo ma 13 mesiacov, takze je to objav. o detskej poistke som vedel, ale niekomu sa zadne otvorit nedaju a nema detsku poistku aktivovanu. [upravil dne 3.5.06 JarinoRS] Citovat
bladerunner Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: JarinoRS vtipkar, ktosi spominal, ze po zatlaceni tlacitka na pristrojovke a naslednom zamknuti sa daju otvorit IBA PREDNE DVERE, humorista a babo ma 13 mesiacov, takze je to objav. o detskej poistke som vedel, ale niekomu sa zadne otvorit nedaju a nema detsku poistku aktivovanu. [upravil dne 3.5.06 JarinoRS] tak to ma asi pokazené, nie. aký zmysel by malo keby sa zadné dvere nedali otvoriť zvnútra??? Citovat
JarinoRS Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 PO ZATLACENI CUDLIKA NA PRISTROJOVKE - UZAMKNUTIE AUTA by sa dali otvorit iba predne dvere - vsak to ma logiku. Samozrejme po odomknuti cudlikom na pristrojovke by sa otvorili vsetky. Jasan? Citovat
JarinoRS Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: Smolik Taky zamykám pouze z palubovky. švagr to má v renaultu vellice si to pochvyluje děcka si neotevřou v zadu ani zevnitř dokud to nedeaktivuje nebo se neotevřou dveře v předu. myslim ze toto ma uplnu logiku, preto moja otazka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.