Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V rámci svolávací akce Peugeot mi byl v autě (307 SW) přehrán řídící program.

Nevím co vše se měnilo, jednu věc přehlédnout ale nelze.

A to, že se po rozjezdu zamknout dveře, tedy nejdou otevřít zvenčí, ani po zastavení.

Tak nevim, jak to funguje např. v případě havarie, zda se při aktivaci airbagu dveře zase odemknou?

Prej je to převzane z 206-ky a zakaznici si to pochvaluji, rikal mi servisak.

Funkce se da deaktivovat, bohuzel ne z menu, musi se do servisu.

Mate to také aktivovane nebo naopak deaktivovane? :myslim

Odesláno

Taky zamykám pouze z palubovky.

švagr to má v renaultu vellice si to pochvyluje děcka si neotevřou v zadu ani zevnitř dokud to nedeaktivuje nebo se neotevřou dveře v předu.

Odesláno

Moj 307ka to dělá standardně. V manuálu je, že dveře se mohou za jízdy automaticky zamknout při překročení rychlosti 10 km/h. Tuto fci lze aktivovat/deaktivovat dlouhým stisknutím tlačítka pro uzamčení dveří na přístrojové desce a její stav je hlášen na displayi.

Mě to funguje ke vší spokojenosti. Hlavně, že si moje děti za jízdy nemohou otevřít dveře.

Odesláno

A není problém v tom, že vám to sice do SW nahráli, ale vy jste si tu fci neaktivovali? Stačí k tomu na několik vteřin držet stiknuté tlačítko pro zamknutí. Na displayi se zobrazí příslušné hlášení, že fce byla aktivována/deaktivována.

Odesláno
Původně zaslal: Toshi

A není problém v tom, že vám to sice do SW nahráli, ale vy jste si tu fci neaktivovali? Stačí k tomu na několik vteřin držet stiknuté tlačítko pro zamknutí. Na displayi se zobrazí příslušné hlášení, že fce byla aktivována/deaktivována.

to jsem delal nekolikrat a nic, nevadi - jsou horsi veci:mrk

Odesláno

Mam sice starsi model 206, ale automaticky to nemam...

Mam prepinac na palubovce a muzu si to zapnout/vypnout u zadnich dveri - ochrana kvuli detem a to mi vyhovuje... Ve predu je to myslim zbytecne...:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

U mého 307SW je tato funkce aktivována, při 10km/h se vše uzamkne, k odemčení dojde po otevření jakýchkoli dveří zevnitř.

Deaktivovat to nelze dlouhým stiskem tlačítka na palubce, ale pouze připojením na PC, výše uvedený způsob je možný až u novějších verzí po feceliftu.

K zablokování otevření zadních dveří zevnitř slouží klasická dětská pojistka, nikoli toto automatické zamykání.

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

Původně zaslal: Toshi

to jsem delal nekolikrat a nic, nevadi - jsou horsi veci:mrk

Taky jsem to tak zkoušel, se zapnutým klíčkem, pak se zapnutým zapalováním, s nastartovaným motorem, za jízdy a hádejte.:o..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................furt nic.:D

Odesláno

Tak to je mi opravdu líto. Možná to opravdu souvisí s tím, že mám úplně poslední model a u těch starších to ani do nového firmware Peugeot nedal, což by od Peugeotu nebylo moc hezké.

Odesláno

moje dieta dnes objavilo, ze sa daju otvarat dvere zdnuka :bojim zatlacil som tlacitko na pristrojovke, dvere sa zamkli, maly znova potiahol klucku a dvere sa otvorili...ako to teda ma fungovat? podotykam, ze sa jedna o zadne dvere.

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

moje dieta dnes objavilo, ze sa daju otvarat dvere zdnuka :bojim zatlacil som tlacitko na pristrojovke, dvere sa zamkli, maly znova potiahol klucku a dvere sa otvorili...ako to teda ma fungovat? podotykam, ze sa jedna o zadne dvere.

:mrk no to je teda objav, že sa v aute dajú otvárať dvere zvnútra:o:aut

Odesláno

vtipkar, ktosi spominal, ze po zatlaceni tlacitka na pristrojovke a naslednom zamknuti sa daju otvorit IBA PREDNE DVERE, humorista :aut a babo ma 13 mesiacov, takze je to objav. o detskej poistke som vedel, ale niekomu sa zadne otvorit nedaju a nema detsku poistku aktivovanu.

[upravil dne 3.5.06 JarinoRS]

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

vtipkar, ktosi spominal, ze po zatlaceni tlacitka na pristrojovke a naslednom zamknuti sa daju otvorit IBA PREDNE DVERE, humorista :aut a babo ma 13 mesiacov, takze je to objav. o detskej poistke som vedel, ale niekomu sa zadne otvorit nedaju a nema detsku poistku aktivovanu.

[upravil dne 3.5.06 JarinoRS]

tak to ma asi pokazené, nie. aký zmysel by malo keby sa zadné dvere nedali otvoriť zvnútra???

Odesláno

PO ZATLACENI CUDLIKA NA PRISTROJOVKE - UZAMKNUTIE AUTA by sa dali otvorit iba predne dvere - vsak to ma logiku. Samozrejme po odomknuti cudlikom na pristrojovke by sa otvorili vsetky. Jasan? :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Smolik

Taky zamykám pouze z palubovky.

švagr to má v renaultu vellice si to pochvyluje děcka si neotevřou v zadu ani zevnitř dokud to nedeaktivuje nebo se neotevřou dveře v předu.

myslim ze toto ma uplnu logiku, preto moja otazka :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...