Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jasný...a máš o zábavu postaráno :super

Anglický šlechtic...to si žádá Anglický oil :D

Odesláno

Poslední výměna byla podle štítku pod kapotou caca před 5000km.... Akorát si nevybavím co to bylo za značku a specifikaci.... Má to caca 195000km, tak to dojedu do dvou kil a vyměním.... Máš nějakou představu? Hlavně motor je Ford a prý si toho oleje trochu vezme, tak se to musí hlídat.... Z toho plyne jediné: žádná ekokolínská vodička....

Odesláno

Jojo.... Ale mně to nevadí.... Našel jsem dva české Jaguar kluby, jeden celkem normální a druhý militantně ortodoxní.... Na tom druhém jsou už vysloveně magoři, bo jak nemáš XJ, tak jsi lůzr.... Nelíbí se jim ani S-type....

Odesláno
před 5 minutami, Hafity napsal:

Máš nějakou představu?

Nevím sice, co Jaguar předepisuje, ale tuším...ACEA A3, viskozitu xW40 a API SL a výše, takže nic ekologického :super

Osobně bych se nebál kvalitních 5W40, jako například Ravenol VST 5W40, Motul X-Cess 5W40, Yacco Lube FR 5W40, Shell Helix Ultra 5W40, nebo klidně oblíbený Total Quartz 5W40 apod.

Odesláno

No mrknu pod kapotu co tam vlastně je.... Jak je na tom značka Pentosynth? Kdysi jsem používal u dieselového Mitsubishi jen ten a motor zůstával (uvnitř) krásně čistý.... Než jsem přešel na Havoline od Texaca.... :roker

Odesláno

Přiznám se, Pentosynth mi moc neříká. :myslim Texaco Havoline klidně i do Jaguára :super

Odesláno

Turkovce neznám, v podstatě jsem ty dvě fóra jenom tak profrčel....

Ale ode dneška jsme už oplackovaný.... ;)

Odesláno
V 10. 12. 2020 at 19:50, vagi napsal:

Nevím sice, co Jaguar předepisuje, ale tuším...ACEA A3, viskozitu xW40 a API SL a výše, takže nic ekologického :super

Osobně bych se nebál kvalitních 5W40, jako například Ravenol VST 5W40, Motul X-Cess 5W40, Yacco Lube FR 5W40, Shell Helix Ultra 5W40, nebo klidně oblíbený Total Quartz 5W40 apod.

jelikoz je to fordackej motor, tak nejlip udela, kdyz tam naleje Formuli.....

Odesláno (upraveno)
V 10. 12. 2020 at 19:41, sitler napsal:

Hele, Mondeo v anglickem obleku :D 

tak tak, mondeo motor z ST a podvozek. Aspon je to levnejsi na dily. Take po nejakem pokukuju do budoucna na vymenu za 407 coupe, ale casem.

gratuluji :)

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno
před 3 hodinami, Scratch napsal:

tak nejlip udela, kdyz tam naleje Formuli.....

Tím si nejsem úplně jistý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...