rimmer Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Sice obcas jeste chcije, ale dneska du udelat jarni generalku...myti venku/vnitrek a prezout konecne na na hlinik.... slava ! Citovat
Pája Rybišár Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Je to supr ,že clověk se může zase v klidu válet pod vozítkama:)! Citovat
rimmer Odesláno 1. duben 2006 Autor Odesláno 1. duben 2006 no jo.. tak hlinikace sou tam, uz jsem to byl aji dofoukat, jeste je to teda ale sakra zaprasene budu to muset opravdu asi umyt Citovat
Trundik Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 už mám taky přezuto (bohužel jen na letní gumy ale stejný plecháče jako v zimě), řetězy už jsou taky ve sklepě schovnaný, gumový koberečky se suší na balkoně a v autě už jsou konečně zase ty hezčí textilní. HURÁ UŽ JE JARO Citovat
Petr 406 red Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 To je dobře že už je teplo. Hned jsem přezul a mazlílka umyl Sice druhy den pršelo ale už to není bili od soli huráááááááá Citovat
AKCZ Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Az prestanou deste a bude jaro jak ma byt tak se taky opru do prezouvani a prvni jarni \"prolitani\" Citovat
Petr 406 red Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Původně zaslal: AKCZ Az prestanou deste a bude jaro jak ma byt tak se taky opru do prezouvani a prvni jarni \"prolitani\" To si asi ještě počkáš Citovat
Dundee Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 V týdnu přezuju a dokončím generálku zadního čela, pak to pořádně vysmejčím a autí bude jak nový... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.