Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nově je k dispozici aplikace Peugeot Update, která ověří stáhne dostupné aktualizace pro vaše auto (nejen pro Traveller) a sama vytvoří USB disk včetně formátování, license a ve správném formátu. Takže už není třeba stahovat každé zvlášť, rozbalovat, kopírovat, atd..

Aplikace je ke stažení na mypeugeot.fr (po registraci a zadání svého auta), nebo po zadání VIN v sekci aktualizace map na peugeot.de, .gb, .it, .fr, .pl, atd. asi celá západní Evropa. Na českém a slovenském je zatím jen dosavadní způsob, asi proto, že apka není v čestině a slovenštině (snad bude).

Snímek obrazovky 2020-11-08 120049.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nedaří se mi aktualizace PSA_ovip-int-firmware-version_42-01-72-32_NAC-r0_NAC_EUR_WAVE3. Zkoušel jsem různé USB disky, ruční rozbalení souboru, vytvoření disku pomocí Peugeot update. Instalace nastartuje, po chvilce mi to hlásí instalaci nelze provést. Nemáte s tím prosím zkušenost?

Traveller 2020, 180 8EAT

• O 2 roky později...
Odesláno

Už to asi mate vyřešené, ja s tim bojoval dnes a s pomoci kamarada IT jsem mapy updatoval. Hlavni problem byl, jak se piše nahoře, že jsem stahoval Aplikaci na našich strankach Peugeot.cz, jak jsme ji stahnuli z Peugeot.com, byla funkční. Mapu z listopadu 22 maji cca 9,5 GB, dodavám a aplikace sama naformatuje USB.

• O 7 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Aha, pekne, ja to doted delal tak ze mi MyPeugeot pipl ze je update, tak sem si naposilal linky, stahl SVL-ka a klice na USB co sem formatnul a jupi s tim posedet do auta.

O Peugeot Update ctu az ted. Trochu me matlo ze sem to nikde nemohl najit ke stazeni.
A furt se dostaval na tu stejne stylizovanou stranku "map update" .. https://www.peugeot.co.uk/buy/mobility-connectivity/map-system-updates.html
Kde ale zminuji MyPeugeot, manualni updaty, pripadne kontaktovani resellera .. Peugeot Update text na strance neni .. neni dokud jim nereknete VIN !
Pak uz tam je.

Dost neprijemne me prekvapilo ze sem apku stahl, ocuchal antivirem (cista), a nainstalil .. a po spusteni se jal pridat auto .. jenze nez sem docetl a doklikal appka rika ze ma "novou" verzi.
Ja  doufal ze tu posledni, latest and greatest, jsem prave stahl a nainstalil ze UK Peugeot webu.
OK, pro jednou asi dobry .. bohuzel se "rozpomela" ze ma lepsi verzi jeste jednou .. grrrr... velmi doufam ze delaj o hodne lepsi auta nez software, ten stoji za starou belu.

Pro mene anglofilni, appka sama ma pomerne jasne prepinani jazyka. Nema temer zadne jine nastavovatko a je ultra jednoducha a jednoucelova. A je v cestine .. tedy, Cestina je v menu k vybrani, kvalitu prekladu sem nezkousel a zustal u anglicke verze.

Zatim sem ve fazi stahovani firmware a map, tak se uvidi na konci, a hlavne pak v aute. Update tusim loni musel delat servis a ani jim se nedarilo a auto urputne hlasilo ze data nepujdou nahrat.

EDIT:
Zafungovalo to a auto si naslo jak update OS tak map. Samozrejme ze pres to USB 2.0 vsechno trva pekelne dlouho. Ale tentokrate to slo bez problemu.
Dik za tip.

Upraveno uživatelem xSilver
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...