Ssob Odesláno 8. listopad 2020 Odesláno 8. listopad 2020 Nově je k dispozici aplikace Peugeot Update, která ověří stáhne dostupné aktualizace pro vaše auto (nejen pro Traveller) a sama vytvoří USB disk včetně formátování, license a ve správném formátu. Takže už není třeba stahovat každé zvlášť, rozbalovat, kopírovat, atd.. Aplikace je ke stažení na mypeugeot.fr (po registraci a zadání svého auta), nebo po zadání VIN v sekci aktualizace map na peugeot.de, .gb, .it, .fr, .pl, atd. asi celá západní Evropa. Na českém a slovenském je zatím jen dosavadní způsob, asi proto, že apka není v čestině a slovenštině (snad bude). xSilver a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MartinSt1 Odesláno 23. prosinec 2020 Odesláno 23. prosinec 2020 Nedaří se mi aktualizace PSA_ovip-int-firmware-version_42-01-72-32_NAC-r0_NAC_EUR_WAVE3. Zkoušel jsem různé USB disky, ruční rozbalení souboru, vytvoření disku pomocí Peugeot update. Instalace nastartuje, po chvilce mi to hlásí instalaci nelze provést. Nemáte s tím prosím zkušenost? Traveller 2020, 180 8EAT Citovat
Krupa Cestmir Odesláno 14. duben 2023 Odesláno 14. duben 2023 Už to asi mate vyřešené, ja s tim bojoval dnes a s pomoci kamarada IT jsem mapy updatoval. Hlavni problem byl, jak se piše nahoře, že jsem stahoval Aplikaci na našich strankach Peugeot.cz, jak jsme ji stahnuli z Peugeot.com, byla funkční. Mapu z listopadu 22 maji cca 9,5 GB, dodavám a aplikace sama naformatuje USB. xSilver a Péťa ohodnotil 2 Citovat
xSilver Odesláno 15. listopad 2023 Odesláno 15. listopad 2023 (upraveno) Aha, pekne, ja to doted delal tak ze mi MyPeugeot pipl ze je update, tak sem si naposilal linky, stahl SVL-ka a klice na USB co sem formatnul a jupi s tim posedet do auta. O Peugeot Update ctu az ted. Trochu me matlo ze sem to nikde nemohl najit ke stazeni. A furt se dostaval na tu stejne stylizovanou stranku "map update" .. https://www.peugeot.co.uk/buy/mobility-connectivity/map-system-updates.html Kde ale zminuji MyPeugeot, manualni updaty, pripadne kontaktovani resellera .. Peugeot Update text na strance neni .. neni dokud jim nereknete VIN ! Pak uz tam je. Dost neprijemne me prekvapilo ze sem apku stahl, ocuchal antivirem (cista), a nainstalil .. a po spusteni se jal pridat auto .. jenze nez sem docetl a doklikal appka rika ze ma "novou" verzi. Ja doufal ze tu posledni, latest and greatest, jsem prave stahl a nainstalil ze UK Peugeot webu. OK, pro jednou asi dobry .. bohuzel se "rozpomela" ze ma lepsi verzi jeste jednou .. grrrr... velmi doufam ze delaj o hodne lepsi auta nez software, ten stoji za starou belu. Pro mene anglofilni, appka sama ma pomerne jasne prepinani jazyka. Nema temer zadne jine nastavovatko a je ultra jednoducha a jednoucelova. A je v cestine .. tedy, Cestina je v menu k vybrani, kvalitu prekladu sem nezkousel a zustal u anglicke verze. Zatim sem ve fazi stahovani firmware a map, tak se uvidi na konci, a hlavne pak v aute. Update tusim loni musel delat servis a ani jim se nedarilo a auto urputne hlasilo ze data nepujdou nahrat. EDIT: Zafungovalo to a auto si naslo jak update OS tak map. Samozrejme ze pres to USB 2.0 vsechno trva pekelne dlouho. Ale tentokrate to slo bez problemu. Dik za tip. Upraveno 18. listopad 2023 uživatelem xSilver Citovat
pavelu96 Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 @PetrKom je nějaký důvod vkládat dvakrát stejný příspěvek do dvou vláken? Tady odstraním... Citovat
PetrKom Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 Pardon, když jsem viděl, jak obtížné bylo se k těmto informacím dostat, tak jsem je dal do obou témat, aby se lépe hledala i Googlem. Ale nějak jsem podvědomě tušil, že admin zasáhne... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 Tak to je ten nejdivnější důvod... Jakože to Google líp najde, když to tu bude dvakrát? Jdu se utřít a pak to tu promažu... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.