Ssob 3 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Nově je k dispozici aplikace Peugeot Update, která ověří stáhne dostupné aktualizace pro vaše auto (nejen pro Traveller) a sama vytvoří USB disk včetně formátování, license a ve správném formátu. Takže už není třeba stahovat každé zvlášť, rozbalovat, kopírovat, atd.. Aplikace je ke stažení na mypeugeot.fr (po registraci a zadání svého auta), nebo po zadání VIN v sekci aktualizace map na peugeot.de, .gb, .it, .fr, .pl, atd. asi celá západní Evropa. Na českém a slovenském je zatím jen dosavadní způsob, asi proto, že apka není v čestině a slovenštině (snad bude). Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
MartinSt1 0 Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Nedaří se mi aktualizace PSA_ovip-int-firmware-version_42-01-72-32_NAC-r0_NAC_EUR_WAVE3. Zkoušel jsem různé USB disky, ruční rozbalení souboru, vytvoření disku pomocí Peugeot update. Instalace nastartuje, po chvilce mi to hlásí instalaci nelze provést. Nemáte s tím prosím zkušenost? Traveller 2020, 180 8EAT Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts