Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kontrolka airbagu verzus konektor pod sedadlem

Recommended Posts

Odesláno

Tak brzy budeme mít mezi sebou nového člena Z Peugeotem 306 2,0HDi,vínově červené barvy(je to známej).Včera u mně byl a? se mu na ni kouknu co a jak.

No a zatím sem tam našel jednu věc a to pod sedačkou řidiče je konektor 2 žluté dráty -je odpojen a je v něm odpor.Když ho odpojím tak svíti airbag,tak sem se díval jestli má airbag řídiče a spolujezdce a měl je tam.Tak sem se díval dál a zdá se že sou vystřeleny patrony pro pásy(je tam tak trochu srolovaná ta bužírka)

Mohlo by to být ono?:myslim:myslim:myslim

A jak by to šlo spravit:myslim:myslim

Odesláno

hehe to je dost nepekna oprava zastrcenim odporu do konektoru, no 100% je to bouchly, takze koupit novou patronu a nechat vymaznout ridici jednotku a jestli to koupil nekde v barazu, mozna bych sel uplatnovat slevu s tim ze mi to prodali s nefunkcnim systemem airbagu a jeste ho takhle prasecky obelhali

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

hehe to je dost nepekna oprava zastrcenim odporu do konektoru, no 100% je to bouchly, takze koupit novou patronu a nechat vymaznout ridici jednotku a jestli to koupil nekde v barazu, mozna bych sel uplatnovat slevu s tim ze mi to prodali s nefunkcnim systemem airbagu a jeste ho takhle prasecky obelhali

Kdyby náhodou do té doby někdo naboural tak na airbagy to nemá vliv ne,ty by měli vystřelit:myslim

Odesláno

z vrakoviste prijdou na 1-2 litry, novy se ani neptej :D

ovsem abys nekoupil uz vystreleny taky...

meni se to jednoduse, odsroubujes 4 srouby pod sedackou, sundas sedacku a vymenis to... je to prisroubovany k ni.

originalne vse na torxy...

a pocitej s tim, ze ten konektor je zdrojem problemu, zejmena pokud se jedna o 3dver, takze to dost casto v servisech doporucuji propajet natvrdo.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

z vrakoviste prijdou na 1-2 litry, novy se ani neptej :D

ovsem abys nekoupil uz vystreleny taky...

meni se to jednoduse, odsroubujes 4 srouby pod sedackou, sundas sedacku a vymenis to... je to prisroubovany k ni.

originalne vse na torxy...

a pocitej s tim, ze ten konektor je zdrojem problemu, zejmena pokud se jedna o 3dver, takze to dost casto v servisech doporucuji propajet natvrdo.

1-2 litry jeden nebo oba:myslim

Má to 5 dveř,ale pro jistotu se to může hodit natvrdo:super:papa

Odesláno

no hlavně bych řekl, že pokud je to rozpojený a je tam odpor, tak tím někdo maskuje, že jsou airbagy v háji.

když vypojíš ten odpor a zapojíš ten konektor tam kde má být tak to svítí taky?

a pokud jsou airbagy v háji, tak při nehodě nebudou fungovat.

Odesláno
Původně zaslal: zoby

no hlavně bych řekl, že pokud je to rozpojený a je tam odpor, tak tím někdo maskuje, že jsou airbagy v háji.

když vypojíš ten odpor a zapojíš ten konektor tam kde má být tak to svítí taky?

a pokud jsou airbagy v háji, tak při nehodě nebudou fungovat.

Airbagy nejsou rozpojený,rozpojený je pouze konektor pro patronu pásu,jinak když odpojím airbag tak mi svítí airbag:myslim

Odesláno

tenhle kabel je pouze pro pyropas. ale mas pravdu, pyro je odpalen soucasne s airbagem. podivej se jeste do konektoru od airbagu, jestli neni odpor v nem nebo nekde po ceste... :)

ta cena byla za kus. nez budes nejaky shanet, podivej se co jsem sem daval za fotky jak vypadaji rozdily...

ja je vymenil o prazdninach, ale porad tam nekde je nejakej blbej kontakt nebo co, takze mi obcas blika kontrolka :( a neni cas to resit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...