chuck11 Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Tak brzy budeme mít mezi sebou nového člena Z Peugeotem 306 2,0HDi,vínově červené barvy(je to známej).Včera u mně byl a? se mu na ni kouknu co a jak. No a zatím sem tam našel jednu věc a to pod sedačkou řidiče je konektor 2 žluté dráty -je odpojen a je v něm odpor.Když ho odpojím tak svíti airbag,tak sem se díval jestli má airbag řídiče a spolujezdce a měl je tam.Tak sem se díval dál a zdá se že sou vystřeleny patrony pro pásy(je tam tak trochu srolovaná ta bužírka) Mohlo by to být ono?:myslim:myslim A jak by to šlo spravit:myslim:myslim Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 hehe to je dost nepekna oprava zastrcenim odporu do konektoru, no 100% je to bouchly, takze koupit novou patronu a nechat vymaznout ridici jednotku a jestli to koupil nekde v barazu, mozna bych sel uplatnovat slevu s tim ze mi to prodali s nefunkcnim systemem airbagu a jeste ho takhle prasecky obelhali Citovat
chuck11 Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Ferry hehe to je dost nepekna oprava zastrcenim odporu do konektoru, no 100% je to bouchly, takze koupit novou patronu a nechat vymaznout ridici jednotku a jestli to koupil nekde v barazu, mozna bych sel uplatnovat slevu s tim ze mi to prodali s nefunkcnim systemem airbagu a jeste ho takhle prasecky obelhali Kdyby náhodou do té doby někdo naboural tak na airbagy to nemá vliv ne,ty by měli vystřelit:myslim Citovat
chuck11 Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 Koupit nový -Na kolik přídou a jak se to mění,a? ví kolik si má připravit šušnáků:papa Citovat
Vvitty Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 z vrakoviste prijdou na 1-2 litry, novy se ani neptej ovsem abys nekoupil uz vystreleny taky... meni se to jednoduse, odsroubujes 4 srouby pod sedackou, sundas sedacku a vymenis to... je to prisroubovany k ni. originalne vse na torxy... a pocitej s tim, ze ten konektor je zdrojem problemu, zejmena pokud se jedna o 3dver, takze to dost casto v servisech doporucuji propajet natvrdo. Citovat
chuck11 Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Vvitty z vrakoviste prijdou na 1-2 litry, novy se ani neptej ovsem abys nekoupil uz vystreleny taky... meni se to jednoduse, odsroubujes 4 srouby pod sedackou, sundas sedacku a vymenis to... je to prisroubovany k ni. originalne vse na torxy... a pocitej s tim, ze ten konektor je zdrojem problemu, zejmena pokud se jedna o 3dver, takze to dost casto v servisech doporucuji propajet natvrdo. 1-2 litry jeden nebo oba:myslim Má to 5 dveř,ale pro jistotu se to může hodit natvrdo:super:papa Citovat
zoby Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 no hlavně bych řekl, že pokud je to rozpojený a je tam odpor, tak tím někdo maskuje, že jsou airbagy v háji. když vypojíš ten odpor a zapojíš ten konektor tam kde má být tak to svítí taky? a pokud jsou airbagy v háji, tak při nehodě nebudou fungovat. Citovat
chuck11 Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: zoby no hlavně bych řekl, že pokud je to rozpojený a je tam odpor, tak tím někdo maskuje, že jsou airbagy v háji. když vypojíš ten odpor a zapojíš ten konektor tam kde má být tak to svítí taky? a pokud jsou airbagy v háji, tak při nehodě nebudou fungovat. Airbagy nejsou rozpojený,rozpojený je pouze konektor pro patronu pásu,jinak když odpojím airbag tak mi svítí airbag:myslim Citovat
zoby Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 tak to jo... pokud jsou bagy vyměněný, tak by to mělo být ok Citovat
Vvitty Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 tenhle kabel je pouze pro pyropas. ale mas pravdu, pyro je odpalen soucasne s airbagem. podivej se jeste do konektoru od airbagu, jestli neni odpor v nem nebo nekde po ceste... ta cena byla za kus. nez budes nejaky shanet, podivej se co jsem sem daval za fotky jak vypadaji rozdily... ja je vymenil o prazdninach, ale porad tam nekde je nejakej blbej kontakt nebo co, takze mi obcas blika kontrolka a neni cas to resit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.