Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mám 508 sw facelift a chcem namontovať cúvaciu kameru. Potrebujem vedieť kde mám pripojiť kábel na vstup (výstup) kamery z rádia. Na origiš koncovke nieje výstup na pripojenie.

Ďakujem

Odesláno (upraveno)

Tak zafungovalo az tohle nastaveni. Sice to chce nektere tlacitka premapovat, ale to uz je malickost. Konecne budu mit klidne vanoce 😄

Edit: jsem si naivne myslel, ze premapovat to pujde pres aplikaci nastaveni volantu...

Edit2: Junsun potvrdil, ze tohle je spravne nastaveni canbus.

IMG_20201220_135636.jpg

Upraveno uživatelem alternativ
Odesláno

Jeste jsem jim poslal dotazy na to, ze mi radio pri kazdem startu bootuje a ulozene radio stanice jsou smazane (mozna prohozeni ACC a Bat+ kabelu v konektoru), teplota v nastaveni klimy je ve °F a je rozdilna od teploty, ktera je na displeji klima panelu a zda jde premapovat volantova tlacitka, i kdyz jedu prea Canbus. Uvidime, jaka bude odpoved.

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem taky poridil JUNSUN. Byl to celkem porod to tam přidělat stou ozdobnou lištou,,která je teď za displejem. Jedinné co jsem ještě nevykoumal jak ztlumit zvuk parkovacích senzoru, je to dost nahlas. Ideálně kdyby to umělo změnit i ten tón. 

Odesláno

Jo, je to takova prijemna skladacka 🙂 Muj Junsun prezil pres zimu parkovani venku v mrazech, takze tedka jeste uvidime, jak prezije letni horka.

Jedine, co me rozciluje a nevim jak vyresit je, ze i kdyz mam napajeni radia napojene na "baterii", tak mi po delsim stani bootuje. Predpokladam,ze jej asi odpoji economy mode.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Štve mě že venkovni teplota z cidla se zobrazuje na horní liště, která je stále schovaná, respektive je potřeba prstem srolovat aby se člověk podival a zachvili je zase schovaná. Nevyresil někdo jak mit lištu stále zobrazenou? 

Odesláno

Stále je u těchto rádi špatná kvalita příjmu. Poslouchám často rádio když jezdím do prace protože mě nebaví dělat vlastní playlist. Je to pro mě stěžejní na druhou stranu originální rádio má zase strašné bluetooth

Odesláno (upraveno)

ročník mám podobný, ale mám jen malý oranžový displej a zvuk je tak na mluvené slovo na muziku otřes neposlouchatelné řekl bych malý datový tok? 

edit: tak jsem to schválně po dlouhé době šel zkusit a je to opravdu tak na mluvené slovo nebo možna podkres OK ale když si chci něco poslechnout tak hrůza. Blbé je že můj telefon nespolupracuje s žádným kabelovým vystupem.

Upraveno uživatelem Vítek1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...