Bohouš Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Vertex Maškarní taky nemusím, co ta 407 CC? By jsi mohl jít za žabáka. aby jsi ladil s tou tvou žábou, ne ??? :D:D
Vvitty Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 asi je cas vyhlasit opet znamou soutez.... aaaaa, modri uz vedi.... ?
Bohouš Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty asi je cas vyhlasit opet znamou soutez.... aaaaa, modri uz vedi.... ? Rád bych tě vyzvedl, ale od včerejška mám vozidlo u mechanika na jarní prohlídce...... Jinak mě bude vyzvedávat Vertex - snad si to nerozmyslí
Vertex Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Nevidím problém v tom, abysme nemohli vzít i Vvittyho, stejně asi pojedem přes Letnou. Jen nevím, jestli už budu mít sedačku spolujezdce, když tak budete sedět s Bohumilem vzadu oba [upravil dne 4/4/06 Vertex]
Bohouš Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 To budeme jak dva papalášové Vertex - ještě jde o to jestli náhodou nepojedeme nejdřív s tím výfukem - to by potom nebylo pro Vvittyho už tak výhodné....
Vvitty Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Vertex To máš recht co budete delat s vejfukem? a kam pojedete? pro me to neni problem dojet tramvaji...
Vertex Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Když to vyjde, budu dávat na auto ten Bohoušovo laďáček, ale to ještě netušíme, záleží na tom jestli bude mít jeho mechanik čas
Neon Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Jenom doufám, že vyjde počasí, že to nebude jako dneska...
John Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 Tak bohužel dorazím o něco později...ale pokusím se alespoň na chvíli přijet.
Vvitty Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: Vertex Když to vyjde, budu dávat na auto ten Bohoušovo laďáček, ale to ještě netušíme, záleží na tom jestli bude mít jeho mechanik čas a kdy to budete vedet?
Bohouš Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: John Tak bohužel dorazím o něco později...ale pokusím se alespoň na chvíli přijet. Hele ani já se nebudu koukat na hokej.........:mrk:papa
Fx Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Za chvilku vyrazím, ještě se stavím u kámoše na dílně na Smíchově a KONEČNĚ po dvou letech slibování dorazím... Poprvé a naposled jsem tam byl s Garfieldem, když byla má 406 u doktora na docela drahé operaci:papa
Fx Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Jak to bude s tím maškarním Já půjdu za Fxe, co ty?
John Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 No ja až pozdeji dorazím tak jdu za supr maškaru za Johna to myslím stačí bohatě... muj ksicht je dobra maska. :D
aka Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 priste to vymyslim lepe, spousta lidi mi utekla a spousta utekla jen co me spatrila:((((( ale teda masku si nevzal snad nikdo!!!!!
Ferry Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: aka priste to vymyslim lepe, spousta lidi mi utekla a spousta utekla jen co me spatrila:((((( ale teda masku si nevzal snad nikdo!!!!! to urcite neutikali proto, ze te videli, ale proto, ze jsi prisla pozde Mas pravdu ze krome tebe nemel masku nikdo, Kecupe, ale to se podle ohlasu dalo cekat, tak treba na nejakym velkym srazu to bude lepsi Jo a jinak vseobecne, dik za sraz [upravil dne 6/4/06 Ferry]
Vvitty Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: aka priste to vymyslim lepe, spousta lidi mi utekla a spousta utekla jen co me spatrila:((((( ale teda masku si nevzal snad nikdo!!!!! to urcite neutikali proto, ze te videli, ale proto, ze jsi prisla pozde Mas pravdu ze krome tebe nemel masku nikdo, Kecupe, ale to se podle ohlasu dalo cekat, tak treba na nejakym velkym srazu to bude lepsi Jo a jinak vseobecne, dik za sraz zapominas na medveda, ktery se maskoval take...
Recommended Posts