Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Maškarní taky nemusím, co ta 407 CC?

By jsi mohl jít za žabáka. aby jsi ladil s tou tvou žábou, ne ??? :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

asi je cas vyhlasit opet znamou soutez.... aaaaa, modri uz vedi.... ? :D:papa

Rád bych tě vyzvedl, ale od včerejška mám vozidlo u mechanika na jarní prohlídce......:roll

Jinak mě bude vyzvedávat Vertex - snad si to nerozmyslí :mrk

Odesláno

Nevidím problém v tom, abysme nemohli vzít i Vvittyho, stejně asi pojedem přes Letnou. Jen nevím, jestli už budu mít sedačku spolujezdce, když tak budete sedět s Bohumilem vzadu oba :P

[upravil dne 4/4/06 Vertex]

Odesláno

To budeme jak dva papalášové :D

Vertex - ještě jde o to jestli náhodou nepojedeme nejdřív s tím výfukem - to by potom nebylo pro Vvittyho už tak výhodné....:myslim

Odesláno

To máš recht :myslim

co budete delat s vejfukem? a kam pojedete? pro me to neni problem dojet tramvaji...

Odesláno

Když to vyjde, budu dávat na auto ten Bohoušovo laďáček, ale to ještě netušíme, záleží na tom jestli bude mít jeho mechanik čas

Odesláno

Když to vyjde, budu dávat na auto ten Bohoušovo laďáček, ale to ještě netušíme, záleží na tom jestli bude mít jeho mechanik čas

a kdy to budete vedet? :)

Odesláno
Původně zaslal: John

:( Tak bohužel dorazím o něco později...ale pokusím se alespoň na chvíli přijet.

Hele ani já se nebudu koukat na hokej.........:mrk:mrk:papa

Odesláno

Za chvilku vyrazím, ještě se stavím u kámoše na dílně na Smíchově a KONEČNĚ po dvou letech slibování dorazím... Poprvé a naposled jsem tam byl s Garfieldem, když byla má 406 u doktora na docela drahé operaci:papa

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Jak to bude s tím maškarním :D

Já půjdu za Fxe, co ty?:D

Odesláno

No ja až pozdeji dorazím tak jdu za supr maškaru za Johna to myslím stačí bohatě... muj ksicht je dobra maska. :D :D

Odesláno

priste to vymyslim lepe, spousta lidi mi utekla a spousta utekla jen co me spatrila:((((( ale teda masku si nevzal snad nikdo!!!!!

Odesláno
Původně zaslal: aka

priste to vymyslim lepe, spousta lidi mi utekla a spousta utekla jen co me spatrila:((((( ale teda masku si nevzal snad nikdo!!!!!

to urcite neutikali proto, ze te videli, ale proto, ze jsi prisla pozde ;)

Mas pravdu ze krome tebe nemel masku nikdo, Kecupe, ale to se podle ohlasu dalo cekat, tak treba na nejakym velkym srazu to bude lepsi ;):D

Jo a jinak vseobecne, dik za sraz ;)

[upravil dne 6/4/06 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: aka

to urcite neutikali proto, ze te videli, ale proto, ze jsi prisla pozde ;)

Mas pravdu ze krome tebe nemel masku nikdo, Kecupe, ale to se podle ohlasu dalo cekat, tak treba na nejakym velkym srazu to bude lepsi ;):D

Jo a jinak vseobecne, dik za sraz ;)

zapominas na medveda, ktery se maskoval take...

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...