fari Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 dneska v noci mi ukradli ridici jednotku (( 406 2.0 hdi 80kw 99 chteli si to vzit celi nakonec jen pocitac a ze si asi prijdou priste..... nevite nekdo jestli se da nakodovat jina ridici jednotka, kterou bych nekde koupil, na stavajici bsi a imobilizer jestli to v pazoutu budou ochotny udelat a jaka muze byt cena? nevite nekdo o nejake bezprizorni ridici jednotce pro moje auto?? treba nakej soukromej zdroj Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 tak to uz je druhy pripad tento tyden kdy jsem se dozvedel ze nekomu ukradli ridici jednotku, ten prvni byl u Skodovky Felicie, ted peugeot, noo ceka te nepekne shaneni, ridici jednotku asi sezenes - zkus treba u clena David106s16 z Frydku Mistku tel 776 306 406, horsi to bude se zprovoznenim imobilizeru a navic jeste to BSI, v peugeotu bych to asi ani nezkousel, tam to bude ukrutne drahy a tyhle veci jako kody ridicich jednotek se jim moc resit nechce, spis sehnat nekoho soukromyho kdo tomu rozumi, snad tu nekdo napise tip na nekoho. Hodne stesti BTW. odkud jsi, kde se kradou ridici jednotky ? [upravil dne 31/3/06 Ferry] Citovat
vector Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: fari dneska v noci mi ukradli ridici jednotku (( 406 2.0 hdi 80kw 99 chteli si to vzit celi nakonec jen pocitac a ze si asi prijdou priste..... nevite nekdo jestli se da nakodovat jina ridici jednotka, kterou bych nekde koupil, na stavajici bsi a imobilizer jestli to v pazoutu budou ochotny udelat a jaka muze byt cena? nevite nekdo o nejake bezprizorni ridici jednotce pro moje auto?? treba nakej soukromej zdroj Jednokontaktová ? Jednotku seženeš, oředělaj ti ji i na nový auto.. potřebuješ doklady od auta, ale nevim, jestli i od té jednotky ) Třeba tady http://www.tachoservis.cz/ ale firem co to dělají je dost. Sbírám zkušenosti, tak dej vědět, jak si dopadl Citovat
fari Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 tak s nakodovanim by nemel bejt problem, ale potrebuju sehnat ridici jednotku chtel vas pozadat o pomoc potrebuju bosch kod (to co je napsano na ridici jednotce) v peugeotu ten kod nemaj, jen objednaci cislo a to tam neni 406 2.0 hdi 80kw 1999 novejsi (po 03/99) s klimatizaci melo by to byt stejny urcite 2000 do 08/2000 pokud by nekdo, kdo ma takovyho pazouta, byl ochotnej podivat se na cislo ridici jednotky (z boku napsany) a poslat mi ho, moc by mi tim pomohl pavel.farsky@seznam.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.