vojta250 4 Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Ahoj, nevíte prosím o nějaké hadičce odolné benzínu? Vyměnil jsem palivové čerpadlo (plastovou bandasku jsem ponechal), spolu s ním jsem vyměnil i hadičku, jelikož byla plastová a ani po ohřátí mi nešla sundat. Nahradil jsem ji obyč benzínovou hadičkou z auto kelly a za dva dny byla sežrána benzínem . Dnes jsem se v obchodu gms.cz byl zeptat na benzínuodolné hadičky (benzínuodolné i zvenčí, jelikož budou v nádrži s benzínem) a řekli mi, že se dnes již nic takového neprodává, pouze prvovýroba. Nevíte o něčem někdo prosím? Nebo nemáte někdo nefunkční palivovou pumpu (komplet) z benzínového P406? Díky moc! Quote Link to post Share on other sites
Ferry 1,168 Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) Zkusit PU nebo PA hadici (takova ta plastova modra na tlakovy vzduch) ta by to mohla dat. Tu by mohli mit i v tom gms. Da se nahrat a pak natlacit na ten natrubek a tesni. Ja ji pouzil pro nasavani benzinu z nadrze k nezavislemu topeni, je tam uvnitr trvale ponorena nebo v parach. Mel jsem ji na zkousku i v PETce s benzinem par dni a nebobtnala Edited October 26, 2020 by Ferry Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 5,834 Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 plastove pal "hadice" pouzivaji kamionaci , mam jich skladem nekolik velikosti . prodava se po metru. Quote Link to post Share on other sites
vojta250 4 Posted October 26, 2020 Author Share Posted October 26, 2020 Ferry: koukal jsem na gms, neco tam maji, bylo by to asi na objednavku, moc toho neni skaldem PeTr: mel bys nejakou s prumerem 10mm? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts