Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nevíte prosím o nějaké hadičce odolné benzínu? Vyměnil jsem palivové čerpadlo (plastovou bandasku jsem ponechal), spolu s ním jsem vyměnil i hadičku, jelikož byla plastová a ani po ohřátí mi nešla sundat. Nahradil jsem ji obyč benzínovou hadičkou z auto kelly a za dva dny byla sežrána benzínem :D . Dnes jsem se v obchodu gms.cz byl zeptat na benzínuodolné hadičky (benzínuodolné i zvenčí, jelikož budou v nádrži s benzínem) a řekli mi, že se dnes již nic takového neprodává, pouze prvovýroba. Nevíte o něčem někdo prosím? Nebo nemáte někdo nefunkční palivovou pumpu (komplet) z benzínového P406? Díky moc!

Odesláno (upraveno)

Zkusit PU nebo PA hadici (takova ta plastova modra na tlakovy vzduch) ta by to mohla dat. Tu by mohli mit i v tom gms. Da se nahrat a pak natlacit na ten natrubek a tesni. Ja ji pouzil pro nasavani benzinu z nadrze k nezavislemu topeni, je tam uvnitr trvale ponorena nebo v parach. Mel jsem ji na zkousku i v PETce s benzinem par dni a nebobtnala

Upraveno uživatelem Ferry

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...