Joseska Odesláno 19. říjen 2020 Odesláno 19. říjen 2020 Ahoj, již zhruba 2000km můj Peugeot při sešlápnutí plynu cca přes 2000 otáček černě kouří z výfuku a poslední měsíc ztrácí výkon - hlavně teda do prudkého kopce, ale je to znatelné i při jízdě po rovině...Konkrétně jeden kopec kde jezdím pravidelně jsem vyletěl vždy na 3 v pohodě a teď už v půlce musím podřadit na 2, protože rychle ztrácím rychlost i otáčky. Celkově "odpich" mi přijde slabší, ale mám pocit že turbo spíná. Jsem ještě v zahraničí, do servisu se dostanu až za týden. Nějaké zkušenosti / rady / tipy? Ať vím na co se připravit... Citovat
jarokare Odesláno 19. říjen 2020 Odesláno 19. říjen 2020 Ahoj , v první řadě bych pořádně prohlídnul všechny vzduchový hadice , jestli nějaká nerupla a neuniká tudy tlak vzduchu ... Citovat
Joseska Odesláno 19. říjen 2020 Autor Odesláno 19. říjen 2020 Diky moc za radu, ovšem jsem laik a nevím kde se v autě nachází vzduchové hadice Citovat
ferinko2 Odesláno 20. říjen 2020 Odesláno 20. říjen 2020 Tak to nechaj na odborníka.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.