Fusion Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Jen bych chtěl všechny brňáky informovat, že Peugeot vrakáč Šrotcar na Heršpické skončil. Jestli se přestěhovali nevím, ale spíš skočili, poslední dobou to bylo mrtvý a kolovali různý zvěsti o nich... To jen aby se tam nikdo zbytečně nevydával... Citovat
Petano Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 jo dobrej vrakac je hned za nadrazim jak byval driv elektrocity vedle ve dvore. Ja tam dal pegynu a parkrat jsem tam videl i nejake 405ky Citovat
graver Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 No škoda, chodil jsem tam pro stěrače 4Petano: nevíš, jak se to tam jmenuje nebo nějaký kontakt, abych tam nemusel naslepo? Citovat
Petano Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 poslal jsem to do u2u abysme nedelali neplacenou reklamu Citovat
Guest trakouš Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Petano můžeš mi to prosím poslat taky do u2u. Díky moc Citovat
zoby Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Petano, mě to prosím pošli taky. Nevím kde bylo elektrocity. pro ostatní SCHROTTCAR se pouze přestěhoval. Teď je v lískovci, v areálu autobazaru max, je tam i odstavné parkoviště pro vozy odtažené při blokovém čištění. Citovat
Fusion Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: zoby Petano, mě to prosím pošli taky. Nevím kde bylo elektrocity. pro ostatní SCHROTTCAR se pouze přestěhoval. Teď je v lískovci, v areálu autobazaru max, je tam i odstavné parkoviště pro vozy odtažené při blokovém čištění. Díky za objasnění Myslíš tam jak se jede z Bohunic do Bosonoh? Po pravé straně je bazar, velká křižovatka ještě před starou startovkou velké ceny (tam je pak další takovej malej bazar). Jinak bych taky poprosil upřesnění toho vrakáče u nádru. Myslím že by to nemělo být proti pravidlům sem hodit, pro pozdější referenci. Citovat
zoby Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: Fusion Myslíš tam jak se jede z Bohunic do Bosonoh? Po pravé straně je bazar, velká křižovatka ještě před starou startovkou velké ceny (tam je pak další takovej malej bazar). Jinak bych taky poprosil upřesnění toho vrakáče u nádru. Myslím že by to nemělo být proti pravidlům sem hodit, pro pozdější referenci. jo jak se jede s bohunic do bosonoh. je tam světelná, pak nalevo delvita a schrottcar je napravo v takovém tom kolečku jak se sjíždí pod most ke konečné šaliny. tan druhý vrakáč je vedle zvonařky naproti shelce. je mezi nějakou pumpou a autobazarem Citovat
Fusion Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: zoby Původně zaslal: Fusion Myslíš tam jak se jede z Bohunic do Bosonoh? Po pravé straně je bazar, velká křižovatka ještě před starou startovkou velké ceny (tam je pak další takovej malej bazar). Jinak bych taky poprosil upřesnění toho vrakáče u nádru. Myslím že by to nemělo být proti pravidlům sem hodit, pro pozdější referenci. jo jak se jede s bohunic do bosonoh. je tam světelná, pak nalevo delvita a schrottcar je napravo v takovém tom kolečku jak se sjíždí pod most ke konečné šaliny. tan druhý vrakáč je vedle zvonařky naproti shelce. je mezi nějakou pumpou a autobazarem Supr, už vím přesně. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.