Xantik Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Mám drobný dotaz, k čemu přesně slouží sazový filtr ( je mi jasný, že k zachytávání sazí ), ale jestli má na něco zásadní vliv, jestli se musí měnit a jak často. Jestli při každé výměně výfuku. Nebo se na to vykašlat. Budu měnit přední část výfuku. Citovat
mk405 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 sazový filtr? kdysi se tu vedla diskuze jestli je to na saze ale došlo se k závěru že je to spíše expanzní nádobka která vyrovnává tlak, teda pokud si to dobře pamatuju. jinak se to snad nemění dokud to není děravé, případne vyklepat vyčistit Citovat
Xantik Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 A jak se to sundává někdo nevíte, šrouby jsem tam nikde neviděl, takže se to asi šroubuje jako olejovej filtr. No a otázka je jestli to půjde povolit. Citovat
mk405 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 já myslím že budto to má šrouby (ale mužou se lišit jednotlivé typy) nebo to drží na parohách, rozhodně se to nebude šroubovat jako olejovej filtr. nejvíc ti asi řekne Oddie Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Sazový filtr??? To má akorát HDI - FAP... Citovat
Xantik Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 No když jsem chtěl výfuk s příslušenstvím, tak mi mimo přední rouru a zadní tlumič, těsnění a svorku,kterou se spojuje přední a zadní část nabídli sazovej filtr a je to na části motoru kde se připojuje přední díl výfuku. Je to pod upevněním přední části výfuku a má to tvar jako olejovej filtr akorát je to o hodně větší. Když mrkneš na www.levnevyfuky.cz, tak to tam mají i vyobrazené. Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Jo, jenže ten kyblík, kterej máš na mysli, není žádnej \"sazovej filtr\", ani \"lapač sazí\" ani vůbec nic společného se sazemi to nemá. Je to prachsprostej tlumič, jenže něco takového je asi nad chápání prodavačů... ale ono i když si to najdeš v katalogu orig. dílů, tak se to skutečně jmenuje \"tlumič\" (já mám německou verzi, tak \"daempfer\" ). Ono taky, dovedeš si představit, jakou rychlost v tom místě mají výfukové plyny (když u TD v tom místě roztáčejí turbínu na 150 tis otáček za minutu) ? Kolik myslíš, že by těch sazí asi tak dolů do toho kyblíku napadalo, při téhle rychlosti... No a i kdyby, co by se s nimi podle těch prodavačů asi tak dělo, když by se to naplnilo, chodilo by se to vysypávat jako popelník u kamen? Ale když to budeš kupovat, klidně je nech u toho, že je to \"lapač sazí\" . Jinak je to na dva šrouby M8 (orig. na imbus 6) umístěné shora, a povolit to půjde pěkně blbě. Edit: fuj překlepy... [upravil dne 3/29/06 oddie] Citovat
mk405 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 jj to je přesně ono, jen asi prodejci neví k čemu to opravdu slouží, měnit až se proděraví nebo si pro dobrej pocit kup Citovat
Xantik Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 No tak na to ser.... za litrm i to nestojí pokud je to jen tlumič, kdyby byl prorezlej tak jo ale je v pohodě. Ale díky za info, aspoň si udělám s prodavače srandu a zeptám se ho jak se ty saze vysypávaj, když je to podle něj sazovej filtr. Bude prča. Citovat
BobyD Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 sazovi filtr kurna uz sem zacal oblejzat 205 a hledat nekde FAPKu a von mysli tu prorezlou plechovku no to te muzu uklidnit pokud to chces sundat budes muset sundaty parohy a priprav si rozbrusku jelikoz ty srouby nepovolis jelikoz jsou to vetsinou rezavi meky imbusi ale jinak kdyz uz ses na nej zameril je dobry to laespon sundat a natrit z venku necim proti reznuti pac az se tam udela dira tak to budes muset sundat a nejvic to rezne z venku [upravil dne 29.3.06 BobyD] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.