Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

no a jaktoze se to muze takhle zamenit nebo proste je to jinak nez ve skutecnosti???

To je naprosto jednoduchý. Auto může být vyrobeno v jednom roce, zpravidla ve druhé polovině, ale VT se vydává až při prodeji, takže je tam napsáno ten druhý rok. Já mám např. P406 vyrobenou podle Ferryho cca v 12/2005, ale ve VT mám rok výroby 2006. Před měsícem jsem koupil ženě C4, vím, že je z podzimu 2005, ale ve VT mám 2006, protože jsem ho koupil teď v březnu. jak jednoduché:D

Odesláno

To je naprosto jednoduchý. Auto může být vyrobeno v jednom roce, zpravidla ve druhé polovině, ale VT se vydává až při prodeji, takže je tam napsáno ten druhý rok. Já mám např. P406 vyrobenou podle Ferryho cca v 12/2005, ale ve VT mám rok výroby 2006. Před měsícem jsem koupil ženě C4, vím, že je z podzimu 2005, ale ve VT mám 2006, protože jsem ho koupil teď v březnu. jak jednoduché:D

a to jsi sáhnul pod polštář a šel jsi koupit manželce auto? Jako já manželce kytku. :roll

Odesláno
Původně zaslal: 307Red

Nic nepočítejte, skočte si na ...

http://oecc.nexenservices.com/Narizin/tech/orga.php

dole na stránce to stačí na?ukat a odentrovat. :D

Někdy a někde je to označený jako kód ORGA

Ale stejně, kód začínající 1033 to dekóduje jako 7.9.1979 a to pochybuju, že 307 už vyráběli :myslim

Já tam tedy dole nic nemám, kam stačí jen něco na?ukat a odentrovat. :myslim

Odesláno

Já tam tedy dole nic nemám, kam stačí jen něco na?ukat a odentrovat. :myslim

napravo prohlizece mas jezdce. kdyz ho uchopis a sjedes az dolu nakonec stranky, najdes tam zelene okynko a vo tom to je :D:D

• O 2 týdny později...
Guest dtyrkas
Odesláno

Treba vcera jsem rozebiral plastovou skorepinku kolem volantu, je tam vyrazeny datum (zevnitr), co vim tak stejny datum je i na trubkach vzduch. sani v motoru, krabice vzduch. filtru, a vsechny mozny plasty oblozeni interieru to maji taky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...