Driver Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Jéééé moje auto bude mít příští týden narozeniny Citovat
Guest MilaS Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: oni no a jaktoze se to muze takhle zamenit nebo proste je to jinak nez ve skutecnosti??? To je naprosto jednoduchý. Auto může být vyrobeno v jednom roce, zpravidla ve druhé polovině, ale VT se vydává až při prodeji, takže je tam napsáno ten druhý rok. Já mám např. P406 vyrobenou podle Ferryho cca v 12/2005, ale ve VT mám rok výroby 2006. Před měsícem jsem koupil ženě C4, vím, že je z podzimu 2005, ale ve VT mám 2006, protože jsem ho koupil teď v březnu. jak jednoduché Citovat
307Red Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Nic nepočítejte, skočte si na ... http://oecc.nexenservices.com/Narizin/tech/orga.php dole na stránce to stačí na?ukat a odentrovat. Někdy a někde je to označený jako kód ORGA Ale stejně, kód začínající 1033 to dekóduje jako 7.9.1979 a to pochybuju, že 307 už vyráběli Citovat
zbrojnoš Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 To je naprosto jednoduchý. Auto může být vyrobeno v jednom roce, zpravidla ve druhé polovině, ale VT se vydává až při prodeji, takže je tam napsáno ten druhý rok. Já mám např. P406 vyrobenou podle Ferryho cca v 12/2005, ale ve VT mám rok výroby 2006. Před měsícem jsem koupil ženě C4, vím, že je z podzimu 2005, ale ve VT mám 2006, protože jsem ho koupil teď v březnu. jak jednoduché a to jsi sáhnul pod polštář a šel jsi koupit manželce auto? Jako já manželce kytku. Citovat
zbrojnoš Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: 307Red Nic nepočítejte, skočte si na ... http://oecc.nexenservices.com/Narizin/tech/orga.php dole na stránce to stačí na?ukat a odentrovat. Někdy a někde je to označený jako kód ORGA Ale stejně, kód začínající 1033 to dekóduje jako 7.9.1979 a to pochybuju, že 307 už vyráběli Já tam tedy dole nic nemám, kam stačí jen něco na?ukat a odentrovat. Citovat
Zeier Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 Já tam tedy dole nic nemám, kam stačí jen něco na?ukat a odentrovat. napravo prohlizece mas jezdce. kdyz ho uchopis a sjedes az dolu nakonec stranky, najdes tam zelene okynko a vo tom to je :D Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Treba vcera jsem rozebiral plastovou skorepinku kolem volantu, je tam vyrazeny datum (zevnitr), co vim tak stejny datum je i na trubkach vzduch. sani v motoru, krabice vzduch. filtru, a vsechny mozny plasty oblozeni interieru to maji taky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.