ineverexist Odesláno 25. září 2020 Odesláno 25. září 2020 chtel bych se zeptat, jelikoz posledni dobou koresponduji s mnoha urady a musim tim padem resit i diakritiku, zda neni nejaky T9 plugin ktery by doplnoval a nabizel slova cesky podobne jako je tomu v mobilu, dal jsem do ff nejaky doplnek slovnik, ale nejak to nic nedela urcite by reseni bylo psat z hacky a carkami primo, u me ktery pise dvema prsty jsem proste rad kdyz pismena najdu bez hacku dekuju Citovat
MotoMoto Odesláno 28. září 2020 Odesláno 28. září 2020 Podle mého je to ale i tek jednodušší než nějaký strojový překlad, protože budeš víc opravovat. Navíc si nemohu odpustit fakt, že na klasické klávesnici (ne na mobilu) je to přeci jednoduché a navíc tě to upozorní na případné chyby a překlepy. Takže za mě klasická česká klávesnice s háčky a čárkami. Maličký žluťoučký šroubeček se závitem a drážkou. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.