Guest minimaxa Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red A je musím se jet podívat na chatu jak to tam vypadá ehm, myslíš že ji po vodě dohoníš? Citovat
Tommy306 Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 tak v Přerově to stouplo za poslední 2 hoďky o nějakýho půl metra a že už té Bečvě k okraji zrovna moc nechybí:bojim:o:bojim Citovat
Hadra Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Haná ( teda okolo Prostějova je v klidu ). Nějaké vylité potoky, ale tak jako každej rok. V Olomouci je trochu rozlitá Morava. Ale pořád chčije a chčije..... [upravil dne 29/3/06 Hadra] Citovat
Bohouš Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 U nás v Kobylisích opravdu povodeň nehrozí, ale všem kterých se tento problém týká držím palce...... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 B Brně je to zatím klidný, i když jsem se díval že na poříčí se hladina Svratky hodně přiblížila k mostům, ale je pravda, že nebezpečí vylití nehrozí. Ono to když už nadělá paseku nad, nebo pod Brnem. Průtok tady odhaduju tak 3-4x větší, než normálně, ale jak asi všude - POŘÁD PRŠÍ. :grr :grr Vy, co máte normálně romantický výhled na řeku vám vůbec nezávidím. Držím vám ale pesti, a? to dobře dopadne. :papa Citovat
mk405 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Ajajaj :bojim:bojim nechtěl bych bydled v záplavové oblasti ani zanic, ještě že Chotěboř je celkem na kopečku a řeka Doubravka co tu teče většinou vypláchne okolní vesnice. Jinak na Vysočině až do poslední chvíle sněžilo a byl tu dobrej metr sněhu no a za tento týden to pěkně ubylo, ve městě už ani skoro nic není a to byli i 2m hromady navíc docela slušně prší, takže to určitě taky někoho vypláchne Citovat
Vvitty Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 jeste ze bydlim na Letne, sem voda nedojde, natoz do 6 patra... ale asi si vezmu z prace domu notebook preci jen Florenc uz ma urcite zkusenosti... ostatnim drzim palce Citovat
Jirkap Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Tohle je docela dobrá stránka kdo nezná http://www.voda.mze.cz/cz/ Citovat
chuck11 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Ještě že sem na kopečku:o:bojim:bojim:bojim,že se mi záplavy vyhýbají Citovat
mk405 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Ještě že sem na kopečku:o:bojim:bojim:bojim,že se mi záplavy vyhýbají No jo Ostraváci to mají vychytané vlétě vykopou díru, napodzim z ní vydaj uhlí, v zimě uhlím zatopí a na jaře do tech děr chytají vodu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
chuck11 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: chuck11 Ještě že sem na kopečku:o:bojim:bojim:bojim,že se mi záplavy vyhýbají No jo Ostraváci to mají vychytané vlétě vykopou díru, napodzim z ní vydaj uhlí, v zimě uhlím zatopí a na jaře do tech děr chytají vodu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Toš to není vtipné:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D U nás je vytopených dost co sou o něco níže:( Citovat
Gotrek Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: mk405 No jo Ostraváci to mají vychytané vlétě vykopou díru, napodzim z ní vydaj uhlí, v zimě uhlím zatopí a na jaře do tech děr chytají vodu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D :D Co ale vím, tak některé části Ostravy mají problémy s vodou. Takže buď vykopali malé díry, anebo kecáš... Citovat
barenst Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Ale jako napad by to bylo dobre ,v Ostrave Koblov je uz 3 stupen a nefunkcni sachta tady je zkusim to navtrnout hasicum . Hraze zatim drzi a voda se s kanalu moc necpe , par rybniku uz jsou zatopeny ,ale horsi je to ve Ostrava -Svinov pry maji prestat i jezdit vlaky ? Tak uvidime . Citovat
Marda106 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 NO tak jsem prijel dneska od Automechanika a nez vymenil olej a udelal prohlidku auta tak uz mi sla morava naproti a skoro tekla pres cestu a kdyz mati prisla z prace ze prej uz se v Olomouci cosi zavira kvuli bezpeci... No jeste ze bydlime vysoko nad moravou.... No ale nase vesnicka Dub nad Moravou jestli se bude opakovat historie tak to bude Dub pod Moravou :D:D:D Citovat
Gotrek Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 BARENST: Nestraš, v OVě si domlouvám auto, ale prodejce je blízko hlavního nádru, ne Svinova... MARDA: Ty jsi z Dubu? Tam jsem svého času jezdil ještě se Schade 125... Bývají tam super hody... Sorry za Citovat
Hadra Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 :xvulNo ty vole - hody v Dubu, to je paráda....taky tam jezdíme. btw - z práce jezdím z Olomouce Hodolany přes Holici ( přerovskou ulici ), na kruháči zahnu doprava a valím přes most a přes Moravu směr Blatec. A dneska tama stopro nepojedu, protože ta silnice bude beztak pod vodou. Zítra dám zprávu Ale - jak vysoko jde 106tá zatopit.....po okýnka?:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 No v Praze už evakuovali pár domů.......asi se po práci dojdu mrknout k vodě - mám to jeden blok. Třeba dostaneme placené volno než to přejde Citovat
Marda106 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Hadra, Gortek: jasne jsem primo z Dubu a hody tu jsou super vzdycky lidi tu je jako much a v noci to tu sviti a blika a hraje jako ve Vegas..... Hadra:106tka?? tak ta jde pod vodu az po strechu to je obojzivelnik :D:D tu jen tak neznicis.... No ja jel k automechanikovi pres Novosady uplne zacatek Olomouce pres most je tam u toho Ahold, a driv tam byvala dehetka. tak tam byla vylita dost hnusne a rikam kdyz jsem jel domu asi za hodinu tak uz skoro tekla pres cestu.... Citovat
mk405 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Třeba dostaneme placené volno než to přejde tomu se říká na všem špatném je třeba hledat něco dobrého Bohouš myslí pozitivně Citovat
Hadra Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: Marda106 Hadra, Gortek: jasne jsem primo z Dubu a hody tu jsou super vzdycky lidi tu je jako much a v noci to tu sviti a blika a hraje jako ve Vegas..... Hadra:106tka?? tak ta jde pod vodu az po strechu to je obojzivelnik :D:D tu jen tak neznicis.... No ja jel k automechanikovi pres Novosady uplne zacatek Olomouce pres most je tam u toho Ahold, a driv tam byvala dehetka. tak tam byla vylita dost hnusne a rikam kdyz jsem jel domu asi za hodinu tak uz skoro tekla pres cestu.... no, tak přesně tama už nepojedu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.