Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Povodne!!!!!!!!!

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

A je musím se jet podívat na chatu jak to tam vypadá :bojim

ehm, myslíš že ji po vodě dohoníš? :myslim:bojim

Odesláno

Haná ( teda okolo Prostějova je v klidu ). Nějaké vylité potoky, ale tak jako každej rok. V Olomouci je trochu rozlitá Morava.

Ale pořád chčije a chčije.....

[upravil dne 29/3/06 Hadra]

Odesláno

B Brně je to zatím klidný, i když jsem se díval že na poříčí se hladina Svratky hodně přiblížila k mostům, ale je pravda, že nebezpečí vylití nehrozí. Ono to když už nadělá paseku nad, nebo pod Brnem. Průtok tady odhaduju tak 3-4x větší, než normálně, ale jak asi všude - POŘÁD PRŠÍ. :grr :grr :grr :grr

Vy, co máte normálně romantický výhled na řeku vám vůbec nezávidím. Držím vám ale pesti, a? to dobře dopadne. :papa :papa :papa

Odesláno

Ajajaj :bojim:bojim:bojim

nechtěl bych bydled v záplavové oblasti ani zanic, ještě že Chotěboř je celkem na kopečku a řeka Doubravka co tu teče většinou vypláchne okolní vesnice.

Jinak na Vysočině až do poslední chvíle sněžilo a byl tu dobrej metr sněhu no a za tento týden to pěkně ubylo, ve městě už ani skoro nic není a to byli i 2m hromady navíc docela slušně prší, takže to určitě taky někoho vypláchne :bojim

Odesláno

jeste ze bydlim na Letne, sem voda nedojde, natoz do 6 patra... ale asi si vezmu z prace domu notebook :) preci jen Florenc uz ma urcite zkusenosti...

ostatnim drzim palce ;)

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Ještě že sem na kopečku:o:bojim:bojim:bojim,že se mi záplavy vyhýbají

No jo Ostraváci to mají vychytané

vlétě vykopou díru, napodzim z ní vydaj uhlí, v zimě uhlím zatopí a na jaře do tech děr chytají vodu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: mk405

Původně zaslal: chuck11

Ještě že sem na kopečku:o:bojim:bojim:bojim,že se mi záplavy vyhýbají

vlétě vykopou díru, napodzim z ní vydaj uhlí, v zimě uhlím zatopí a na jaře do tech děr chytají vodu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Toš to není vtipné:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:

D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

U nás je vytopených dost co sou o něco níže:(

Odesláno
Původně zaslal: mk405

:D :D :D :D :D

Co ale vím, tak některé části Ostravy mají problémy s vodou. Takže buď vykopali malé díry, anebo kecáš... :aut

Odesláno

Ale jako napad by to bylo dobre ,v Ostrave Koblov je uz 3 stupen a nefunkcni sachta tady je zkusim to navtrnout hasicum :) .

Hraze zatim drzi a voda se s kanalu moc necpe , par rybniku uz jsou zatopeny ,ale horsi je to ve Ostrava -Svinov pry maji prestat i jezdit vlaky ? Tak uvidime .

Odesláno

NO tak jsem prijel dneska od Automechanika a nez vymenil olej a udelal prohlidku auta tak uz mi sla morava naproti a skoro tekla pres cestu a kdyz mati prisla z prace ze prej uz se v Olomouci cosi zavira kvuli bezpeci...

No jeste ze bydlime vysoko nad moravou.... No ale nase vesnicka Dub nad Moravou jestli se bude opakovat historie tak to bude Dub pod Moravou :D:D:D:D

Odesláno

BARENST: Nestraš, v OVě si domlouvám auto, ale prodejce je blízko hlavního nádru, ne Svinova...

MARDA: Ty jsi z Dubu? Tam jsem svého času jezdil ještě se Schade 125... Bývají tam super hody...

Sorry za :xvul

Odesláno

:xvulNo ty vole - hody v Dubu, to je paráda....taky tam jezdíme.

btw - z práce jezdím z Olomouce Hodolany přes Holici ( přerovskou ulici ), na kruháči zahnu doprava a valím přes most a přes Moravu směr Blatec. A dneska tama stopro nepojedu, protože ta silnice bude beztak pod vodou. Zítra dám zprávu

Ale - jak vysoko jde 106tá zatopit.....po okýnka?:D:D:D

Odesláno

Hadra, Gortek: jasne jsem primo z Dubu a hody tu jsou super vzdycky lidi tu je jako much a v noci to tu sviti a blika a hraje jako ve Vegas.....

Hadra:106tka?? tak ta jde pod vodu az po strechu to je obojzivelnik :D:D:D tu jen tak neznicis....

No ja jel k automechanikovi pres Novosady uplne zacatek Olomouce pres most je tam u toho Ahold, a driv tam byvala dehetka. tak tam byla vylita dost hnusne a rikam kdyz jsem jel domu asi za hodinu tak uz skoro tekla pres cestu....

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Třeba dostaneme placené volno než to přejde :roll:mrk

tomu se říká na všem špatném je třeba hledat něco dobrého :super:D Bohouš myslí pozitivně :roker

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Hadra, Gortek: jasne jsem primo z Dubu a hody tu jsou super vzdycky lidi tu je jako much a v noci to tu sviti a blika a hraje jako ve Vegas.....

Hadra:106tka?? tak ta jde pod vodu az po strechu to je obojzivelnik :D:D:D tu jen tak neznicis....

No ja jel k automechanikovi pres Novosady uplne zacatek Olomouce pres most je tam u toho Ahold, a driv tam byvala dehetka. tak tam byla vylita dost hnusne a rikam kdyz jsem jel domu asi za hodinu tak uz skoro tekla pres cestu....

no, tak přesně tama už nepojedu...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...