.mycTD Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 prestava mi fungovat servo:grr. Zatim jen vynechava - nekdy jde olant lehce, nekdy ztuha. Nevite, cim to tak obvykle byva? Na nadobce jsou 3 rysky min, hot, cold. nebo tak nejak. To hot je mysleno po bezne jizde? Kazdop. pod min hlaina neklesla. Diky za podnety Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Povolený řemen, vada pumpy, či vada orbitrolu. Dělá to vždy ve stejné poloze volantu (při průchodu stenou polohou volantu)? Citovat
.mycTD Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 nevim presne -moc jsem s tim nejezdil. Ale mam pocit, ze to dela kolem stredove polohy volantu (jizda rovne). Jak prekonam ten pocatecni odpor, tak se to chytne. Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 To může být i jen kloubek řízení, tím bych začal. Citovat
Stereophonic Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Ja mám taký istý problém na 605-ke a tiež by som potreboval poradi?.Ak je to ten kloubek dá sa to opravi? alebo len vymeni??A ak to nieje on čo potom?Známi mi povedal že to je čerpadlo a to je dos? drahá záležitos?.Nie? Citovat
.mycTD Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 ten kloubek najdu kde? Jako ze servo funguje, ale kloubek klade velkej odpor? Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 To je ten kardan od tyče řízení k samotnému hřebeni. Citovat
.mycTD Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 tak ten se zda ok. Ale ted jsem koukal na kola a levym nevidim zadne zavazi. Ale to by se snad klepal volant pri jizde rovne, ne? Zatim mam problem jenom pri zataceni, ze je pohyb volantu takovej neplynulej. Citovat
.mycTD Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 tak kolo jsem vymenil a zadna zmena:grr oddie: co se tomu kloubku muze stat? To bych videl na pohled, ne? Citovat
igor.sk Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Mám to isté. Ja som riadne premazal ten kĺbik a už je to v pohode, len je to vymlátené ako sviňa Hriadel stojí okolo 3000 oplatí sa dáva? nový??? Všetka vôla čo je na riadení je vtom kĺbe. Ís? do nového? dík:papa Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 No může se přidírat. Pohledem nepoznáš vůbec nic - vymontovat, vyčistit, promazat, pokud nemá vůli. Pokud má, tak vyměnit. Citovat
.mycTD Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 dnes jsem s tim jel do prace a zdalo se to zase v pohode. Jestli je to tim, ze prselo? Zkusim procistit ten kardan. Diky za rady Citovat
ferorista Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Ahojte...riesil som podobnz problem z riadenim,tiez som mal zadrety kardan riadenia na 205-ke...cela tyc stala 2400sk,ale dal sa kupit samotnz kriz za 380sk...riadenie v pohode! Citovat
.mycTD Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 jojo, tak jsem prostrikal kloub WDckem a nacpal vazelinou a zda se to ok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.