Stereophonic Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 Pred pár mesiacmi som kupil P605 2,0 SRi.Po 2tis. km mi odyšlo tesnenie pod hlavou.Dal som to spravi? do vychyteného servisu.Po týždni som si auto prevzal s tým že bola aj krivá hlava a prasknuté zberné výfukové potrubie a čo ja viem čo ešte čo.Ale to všetko kôli čidlu na spustenie vrtule.Takto mi to bolo oznámené a zaplatil som za to nehorázne peniaze.Lenže teplomer mi stále ukazuje viac ako 90 st.Ja vlastne ani neviem kolko má ukazova? pretože aj pred tým ukazoval viac než 90st.Poradte mi prosím či je to v poriadku.Či mu nemôžem ešte ublíži?.Tých peňazí mi nieje lúto ale velmi mi záleží na tom aby to bolo tak ako to má by?. Mýli ma to že 90-ka na budíku je v strede pola.Pomožte mi niekto prosím Citovat
P607Olda Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Začni tím, že teplotu pořádně změř - u termostatu. teploměr: http://www.gme.cz/index.php?action=detail&sklcis=722-139&lk=&sk=&pict=&jaz= Může kecat čidlo nebo ukazatel, tak se nejprve přesvědč nezávislým měřením. (Už to tady radím asi popáté a nikdo nechce změřit, co to opravdu dělá) Citovat
Fusion Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Já se běžně dostávám na 100° ve městě, teďka i 102°°protože mám netěsnost. (anebo to neukazuje přesně) Každej tvrdí že je stovka normální... Citovat
Stereophonic Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 Díky hoši tak to som sa uistil že to je asi normálne pretože som to dnes zmeral a výsledok? Teplota ktorú som nameral sa zhodovala s ukazovatelom. ale pri akej teplote by mala zapnu? vrtula?zdá sa mi že mne to urobí ažskoro 105st. Citovat
Fusion Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 A nemizí ti voda? Větrák by měl spínat na 92° a 96°. Citovat
Stereophonic Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 No tak trochu vody sa mi zdá že chýba ale nie vela tak 1dcl za týždeň Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.