Sniper17 Odesláno 5. září 2020 Odesláno 5. září 2020 Zdravím všechny, předem se omlouvám že můj dotaz není ohledně Peugeota :D Jedná se o Renault Thalia motor K9K 700 48kw. Včera jsem auto odstavil a cca. za hodinu už nenatočil jak točím vylétávají mi hadičky přepadů vstřiku. Auto vůbec nemá snahu chytit ani nezakouří. Prosím o jakoukoliv radu předem díky Jirka. Citovat
inoxing Odesláno 5. září 2020 Odesláno 5. září 2020 (upraveno) Asi je ten vstup-vratka od přepadů někde ucpanej. Mrkni se na palivovej filtr. Upraveno 5. září 2020 uživatelem inoxing Citovat
Sniper17 Odesláno 5. září 2020 Autor Odesláno 5. září 2020 Vše jsem prošel a nikde nic ono to vyletí vždy u vstřiku jako by do nich nafta vubec nešla, měřil jsem napájení do vstřikovaču ale zdá se to ok. Někdy vyletí třetí válec a někdy čtvrtý první ani druhý ne. Citovat
inoxing Odesláno 5. září 2020 Odesláno 5. září 2020 (upraveno) To je divný, ty hadicky většinou dobře drží, že se musí řezat podél, abys je vůbec sundal z nátrubku. Možná na to nevidíš přes oplet a jsou prasklé. Možná je to jenom zavzdušněný. Upraveno 5. září 2020 uživatelem inoxing Citovat
Sniper17 Odesláno 5. září 2020 Autor Odesláno 5. září 2020 Ony ty hadičky tam drží jak čert ale ten tlak je prostě vystřelí ven jak to včera vyletělo byla nafta všude jak bych nejlépe odvzdušnil ? Citovat
inoxing Odesláno 5. září 2020 Odesláno 5. září 2020 Zkus ještě vzít PETku a přepady svést do ni, pak zkusit startovat. Hafity a Sniper17 ohodnotil 2 Citovat
Sniper17 Odesláno 6. září 2020 Autor Odesláno 6. září 2020 Tak jsem zjistil že nejde napájení do vstřiku a auto neustále žhaví,nicméně ke žhavícími svíčkám jde jen 7,4v už fakt nevím Citovat
inoxing Odesláno 6. září 2020 Odesláno 6. září 2020 (upraveno) Ikdyby do vstriku neslo napajeni, tak hadicky nemuzou vypadavat. To jsou přepady, které jdou zpět do nádrže (přeneseně). A pokud se cely system zavzdusnil, tak se musi prijit nejriv na to, proc a taky proč hadicky vypadavaji. Zalezi, jak to meris. Jednotka si overuje zapojeni a pokud po zapnuti kontrolek "otestuje", že je vstrik odpojen- zátěž chybí, tak tam nic nepustí. A pokud to tak neni (kazdy system rizeni to muze mit jinak), tak by na vstriku melo byt na jedne vetvi 12v proti kostre- ne proti druhe vetvi...a druha vetev je spinana kostra jednotkou a to multimetrem nezmeris (budou tam litat nejake nizke napeti, tohle se da merit spolehlive osciloskopem, ne pomalym multimetrem ). Upraveno 6. září 2020 uživatelem inoxing Agrafik a Sniper17 ohodnotil 2 Citovat
Sniper17 Odesláno 1. říjen 2020 Autor Odesláno 1. říjen 2020 Tak záhada byla objasněna, za pomoci jednoho servisáka byl zjištěn prasklý vstřik na prvním válci netuší jak mohl prasknout ale prasklina byla sotva vidět. Všem děkuji za reakce. inoxing ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.