sampon Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 Já spíš prostě nechápu, že když koupím repas originálního dílu za 14tis. Jak je možné, že stejný repas mi Peugeot chce prodat za 24tis., když je jasné, že to nerepasuji. Navíc ještě nedostanu originální díl. Sháním servis, v Olomouci a okolí, kde by mi namontovali díl za nákupní cenu. Děkuji vám Citovat
mata100 Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 Tak držím palce,když člověk spočítá kolik do toho vrazí a kolik spadne hodnota auta + havarijko ,pravidelný servis,gumy atd. tak se pomalu vyplatí operák nebo taxi. Časy,kdy ve 150000 bylo auto slušně zajetý jsou bohužel dávno pryč. Dnes, jak to vypadá ,je auto na hranici životnosti. Smutný. ozzy56 a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 je to tak obvyklé--autorizák nerepasuje nic, dělá to pro ně firma, která se na repase dílů specializuje (vstřiky atd.) , samozřejmě pak zákazníkovi naúčtuje vyšší cenu, většinou tak vyšší, že uvažuješ jestli se repase vůbec vyplatí..., autorizák jen vymění díl za nový (v případě potřeby) slovo autorizák platí pro všechny značky Citovat
sampon Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 Každopádně. Do úterý jsem si vzal čas na rozmyšlenou. Je to pro mě 10 tis navíc na dílu. To je to co mě *neumím psát slušně*. Práci a diagnostiku neřeším. Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 čau ,pokud je to po záruce tak si to nech vyměnit u svého servisaka ne ?pak seženeš jen někoho s diag. treba zdejší clen ChouLu by mohl pomoci PSA ma zmákle. Citovat
sampon Odesláno 26. říjen 2024 Odesláno 26. říjen 2024 Ještě bych se zeptat naposledy. Je třeba novou nádrž kódovat? Nebo stačí vymazat po výměně závady. Děkuji Citovat
ChouLu Odesláno 27. říjen 2024 Odesláno 27. říjen 2024 Ano musí se origo diag resetovat systém denox a potvrdit výměnu nádrže Citovat
sampon Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 1) Výměna nádrže AdBlue, diagnostika, práce 2) Doplnění Eolys, práce Cena po odečtení 20% slevy na díly a 10% slevy na práci 28tis s DPH Citovat
mata100 Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 Díky za info,dokoupím prodlouženou záruku u citroenu essential drive 8let/160000km cena 34000kč . Myslím,že za tu cenu se to rozhodně vyplatí. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
sampon Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 Ano vyplatí. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Miro amater Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Ja som odšruboval lamdu z hora odpojil spojku na výfuku a odpojil vstrek ad blu, zatesnil som spodok a dieru po vstreku nalial som ces vrchnú dieru po lamdďe veriaci ocot a nechal som posobiť 2 hod medzitým som vymenil komplex brzdy, potom som to celé preplachl vriacou. Vodov a zposckladal som to spustil som diagnostiku a povedal som avtu najprv že mám nový vstrek prebehla regenerácia a zápis potom som zadal do diagnostiky že som tam dal nový filter DPF filter zas prešla regenerácia potom som zadal že čidlo zanesenia je vymenené zas regenerácia všetko to prebehlo automaticky. Ale potom som našiel zápis chiby na hlavnej jednotke ktorú som zmazal a problém zmyzol dal vedieť ak to znova nabehne a aký som zvolil postup použil dom Delphi diagnostiku po to všetkom som išiel z KE do Lv a auto sa po piatich rokoch chovali ako nové musel som sa krotiť na pedály..... Ak to vybehne zas idem do hidroxidu vodíka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.