Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 1.8i po fl

sharpers

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, výhledově sháním Peugeot 406 kombi, motorizace jenom 1.8i 85kw , po plném faceliftu, čili rok 2001+ , nájezd max 200tis km. Žádné zvláštní požadavky na výbavu nemám. CO se týče tech stavu, jediné co nechci je koroze kde jsou plechy diravé skrz. Drobná koroze nevadí, oděrky a důlky neřeším, to že bude něco potřeba opravit jako brzdy, výfuk a podobně taky neřeším :)

Odesláno

Výhledově se bavíš o jakém termínu?

Bude k mání moje 406, co jsem koupil zde na klubu od Vildpl....vše funkční včetně klimy a myslím, že bez investic....

Bez koroze, dutiny jsou dělaný, rozvody taky....výbava slušná mux.verze s polokoženým interierem...2xkola...

Jediný co to má navíc:Před 2 lety, zástavba LPG sekvenční vstrik s nádrží v rezervě-chodi naprosto bez problémů...

Odesláno

Sám nevím, mám teď dvě auta a obě bych rád prodal a koupil pak 406, takže bude trochu záležet kdy se toho zbavím. Nejpozději je to do konce roku, po novém roce čekáme mimčo a mám 407 sedan a tam kočár nenarvu. Kdyby se neprodal tak pak půjde na díly.

Kdyby se objevilo něco solidního za rozumný peníz teď někdy tak bych ji vzal a zatím třeba měl v depositu, opravdu záleží na situaci. Na tvoji jsem koukal, vypadá hezky, měl jsem v plánu pak přestavbu na lpg tak by bylo i tohle fajně vyřešeno. Kdy si myslíš, že by byla k mání ? Klidně do zprávy ať tu není moc veselo :)

Odesláno

Jeslti se ptáš mě a ne Charlieho tak podle stavu auta no :) Pokud bude ve stavu kdy je potřeba udělat po koupi rozvody, spojku, brzdy, tlumiče a vůbec půlku auta tak dám 20 max :D Ale když to bude opravdu hezké auto kde není nutné hned vrazit desítky tisíc tak i 50, více asi ne...ale samozřejmě když to bude bomba topovka jakou bych si přál tak i více :D

Odesláno

To je těžký je to taková moje srdcovka...

Příští rok bych chtěl něco koupit....manželka má sedana, kombi nechce i když je v lepším stavu než její 406 a 3 auta určitě nebudu držet😭 takže bude k prodeji její velký + je její stav karosérie......na servis je tohle auto tak jednoduchý a věci jsou za babku....

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...