caligula Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 Ahojte. pri parkovaní na parkovacie miesto, so zaradenou spiatočkou, pri nepozornosti som zošliapol brzdu a neskoro spojkový pedál, tak auto poskočilo a zhasol motor. A spojkový pedál mi ostal dole a nevrátil sa. Ide vytiahnuť hore, ale aj tak zostane dole. Pri vypnutom motore idú radiť rýchlosti. Pri bezklúčovom štartovaní a zošliapnutí spojkového pedála, ktorý zostane na podlahe auto naštartuje, ale nejdú radiť rýchlosti. Čo myslíte celá spojka v čudu, alebo by ti mohlo byť len zavzdušnenie, prípadne spojkový valec? Citovat
brutall Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 Máš vytržené ložisko z přítlačáku. Opravit to jde jen když sundáš převodovku. Citovat
caligula Odesláno 19. srpen 2020 Autor Odesláno 19. srpen 2020 Čiže myslíš že len to vysúvacie ložisko, alebo aj tak bude treba komplet sadu? Citovat
ozzy56 Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 celá sada se mění při větším nájezdu, ale stejnak je rozhodující zkontrolovat opotřebení spojky po rozebrání nejprve se musí zkontrolovat okolí spodního válce spojky, jestli není ulomený tak, že neovládá vypínací páku, nebo je prasklý, vadná trubka-hadice atd., možná máš ložisko s válcem v jednom kuse , jestli je to ložisko opravdu protlačené, pak by musela dolů převodovka caligula ohodnotil 1 Citovat
508swvgj Odesláno 23. srpen 2020 Odesláno 23. srpen 2020 Mne sa to stalo a bol to valček, vytiekla kvapalina. Citovat
stranom Odesláno 25. srpen 2020 Odesláno 25. srpen 2020 Aj mne sa to stalo a bol to spojkovy valec. NIc tragicke a ani drahe. Citovat
caligula Odesláno 26. srpen 2020 Autor Odesláno 26. srpen 2020 @stranom tak dúfam že to bude iba spojkový valec. Lebo predtým som nezachytil žiadne preklzovanie spojky, a sa mi ani veriť nechce, že by spojka odišla len tak zrazu pri parkovaní. Citovat
brutall Odesláno 26. srpen 2020 Odesláno 26. srpen 2020 Jestli je to kapalina, tak to poznáš v nádržce, je společná s brzdovou kapalinou a asi bude chybět kapalina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.