Mujtim Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 Ahoj, dneska po cestě do práce jsem vyháněl pavučiny. A jako vždy se něco po... :D Asi 10x spadly všechny budíky na 0 jako při vypnutém zapalování, ovšem bez jakékoliv ztráty výkouy. Po opětovném nastartování to bylo v pohodě. Co mě ale zarazilo daleko víc bylo to, když jsem sáhl pro věci do kufru a ty byly úplně vařicí. Koberec v kufru se připekl k podlaze a polystyren ve kterom je rezerva apod. tak byl seškvařený. Do té chvíle mělo auto hlasitější zvuk, tušil jsem, že je ve výfuku díra. Bude v háji tlumič výfuku, který mám vyměnit nebo máte zkušenost, že to je něčím jiným? Díky za rady :) Citovat
ozzy56 Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 (upraveno) kdybys jezdil v new yorku, řekl bych, že jsi stál nad kanálem, jak z nich vystupuje horká pára ale asi jezdíš jen v praze, tak určitě ten děravý výfuk fouká na podlahu kufru Upraveno 18. srpen 2020 uživatelem ozzy56 Citovat
Mujtim Odesláno 18. srpen 2020 Autor Odesláno 18. srpen 2020 Je to ta prvni, 2008 rok, 1,6 88KW. Koukal jsem na to a bude to tak. Od sazi je kufr ze spodu. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 no když slyšíš, že auto má hlasitější zvuk a tušíš, že je ve výfuku díra, je vhodné se pod auto podívat, nemyslíš?? buď rád, že ti to neshořelo sakum prásk Péťa a inoxing ohodnotil 2 Citovat
Mujtim Odesláno 18. srpen 2020 Autor Odesláno 18. srpen 2020 Tlumič jsem objednal, takže o víkendu vyměním. Díky za tip. Uvidím, zda ty budíky byla jen nějaká spojitost nebo další závada. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 ohledně elektriky projdi všechny el. spoje a začni kontaktama baterky, uzemňovací minus spoj ke karoserii a motoru, pak pojistkovou skříňku v motoru a kabině (postupně vytáhnout pojistku, zkontrolovat vodivost, vyčistit a dát zpět, a spoje, co uvidíš pod kapotou, třeba el. spoje na starteru, alternátoru, není od věci ty spoje rozpojit, prohlédnout a prostříkat nějakým Kontaktolem ve spreji atd., el. spoje musí být pevné, dotažené, čisté a bez maziv a kovově lesklé (aby byl dobrý kontakt) neříkám, že ti to pomůže na 100%, ale jako laik asi víc udělat nemůžeš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.