zoby Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 pokud bych chtěl kupovat auto, postupoval bych asi takto: spočítám si kolik na to mám peněz,z této sumy odečtu 10% - 20% na prvotní servis. pak si stanovím co bych asi tak chtěl - kupé, sedan, kombi, hatchback. pak si rozmyslím jak s ním budu jezdit - každý den 5 km po městě sám, nebo týdně 500 km dálkovou s plným autem - a podle toho volím motor pak sednu k netu a najdu si značky a modely aut které vyhovují mým požadavkům. vyberu si auto které se mi nejvíc líbí. seženu si někoho kdo atům dané značky rozumí. volám na inzeráty a koukám všude kolem, najdu zajímavý kousek, dotáhnu tam dotyčného odborníka a buď to koupím nebo ne. ps: ale cesty můžou být nevyzpytatlené- švára chtěl auto do 100 tis, vybral si eskorta kombi 1,8 td. a po delším přemýšlení s přispěním náhody koupil 309 za 1/3 ceny a jak je spokojenej :-) ps2: a navíc můj názor je, že jako první auto pro člověka s čarstvým řidičákem bych volil slabší levnější vůz. i ze své zkušennosti vím, že když to víc nejede, pomůže to i něco zachránit. [upravil dne 28/3/06 zoby] Citovat
vector Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: zoby pokud bych chtěl kupovat auto, postupoval bych asi takto: spočítám si kolik na to mám peněz,z této sumy odečtu 10% - 20% na prvotní servis. pak si stanovím co bych asi tak chtěl - kupé, sedan, kombi, hatchback. pak si rozmyslím jak s ním budu jezdit - každý den 5 km po městě sám, nebo týdně 500 km dálkovou s plným autem - a podle toho volím motor pak sednu k netu a najdu si značky a modely aut které vyhovují mým požadavkům. vyberu si auto které se mi nejvíc líbí. seženu si někoho kdo atům dané značky rozumí. volám na inzeráty a koukám všude kolem, najdu zajímavý kousek, dotáhnu tam dotyčného odborníka a buď to koupím nebo ne. ps: ale cesty můžou být nevyzpytatlené- švára chtěl auto do 100 tis, vybral si eskorta kombi 1,8 td. a po delším přemýšlení s přispěním náhody koupil 309 za 1/3 ceny a jak je spokojenej :-) ps2: a navíc můj názor je, že jako první auto pro člověka s čarstvým řidičákem bych volil slabší levnější vůz. i ze své zkušennosti vím, že když to víc nejede, pomůže to i něco zachránit. [upravil dne 28/3/06 zoby] No a pak vidíš, že ne každej je schopnej logicky uvažovat a někdo dokonce vůbec. Citovat
Petano Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 jako prvni auto na nauceni urcite neco jako felicii... a za rok za dva az se trochu rozjezdi a bude mit za sebou prvni tukanec (a nebo taky ne zalezi na povaze) tak neco lepsiho (407 ) Citovat
Fusion Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Já sem prvně jezdil s 306 1.8, který maže když se mu trochu šlápne. Zase nějakýho lenocha bych nekupoval, není pravda že jsou bezpečnější. Ad Mondeo - agregát 2.6 je super, zpracování auta na úrovni nové Dácie. Mluvím o rv 2000. S motor 2.6 se to pěkně hejbe, ale to je moje jediný + na tomto autě. Asi díky tom, že to je GM. Měli sme ho tuším půl roku jako rodinný auto. Přesto že to byla výbava Ghia, obyč sedačky co působily nechutně a byly nepohodlný (v 605 mám proti tomu luxusní), střešní okno na kliku!?!?, posilovač řízení kterej se nevypne ani ve 170 (sotva se to pak dá držet na silnici), výměna předních žárovek je hlavolam až skoro nemožný (fakt bych to kvůli tomu vozil do servisu, normální člověk tam nedá ruku a šlečna s minirukou zas nestiskně želízko) no a nárazníky sem si nechal nakonec - ten kdo vymyslel zpracování těch nárazníků by měl dostat cenu za nejdebilnější nápad 20. stol. Fakt bych za to zabíjel. Ono se nejen říká, že to je křehký jak vajíčko, ale ono to FAKT JE. Stačí mírně ?uknout při běžným parkování a půlka nárazníku se rozsype. Nechápačka. Jinak nový Mondeo se mě líbí, hlavně STi. Snad už je to vychytanější. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Kdybych měl já vybrat na základě těch 3 inzerátů, tak bych mu poradil tu 2000. Páč do 5ti dveří se mu lépe budou skládat roštěnky Ale zase na druhou stranu, zase o to lehčeji mu budou utíkat. Já bych bral z r. 2000. Citovat
Petano Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 a nebo mu udelej radost s hodnou civic s V-TEC Citovat
Vvitty Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Kdybych měl já vybrat na základě těch 3 inzerátů, tak bych mu poradil tu 2000. Páč do 5ti dveří se mu lépe budou skládat roštěnky Ale zase na druhou stranu, zase o to lehčeji mu budou utíkat. Já bych bral z r. 2000. nesouhlasim, 3dv je na toto mnohem lepsi (pry.... ) Citovat
zoby Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: zoby pokud bych chtěl kupovat auto, postupoval bych asi takto: viz výše [upravil dne 28/3/06 zoby] No a pak vidíš, že ne každej je schopnej logicky uvažovat a někdo dokonce vůbec. jak jsi to myslel? trošku to rozveď Citovat
vector Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: zoby Původně zaslal: vector Původně zaslal: zoby pokud bych chtěl kupovat auto, postupoval bych asi takto: viz výše [upravil dne 28/3/06 zoby] No a pak vidíš, že ne každej je schopnej logicky uvažovat a někdo dokonce vůbec. jak jsi to myslel? trošku to rozveď Já nejsem ani ženatej, natož se rozvádět. Někdo se tu ptá stylem, syn má hlad, co mu mám koupit k jídlu, myslíte, že dort, nebo chlebíčky, nebo sardinky ?? Ale nesmí to bejt vyrobený v polsku a musí to bejt tmavě modrý. Je mi jedno co to bude stát, ale aby to nestálo moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.