pigi.jakub Odesláno 26. březen 2006 Odesláno 26. březen 2006 Zdravím vás chtěl bych si nechat na mé 406 zatmavit okn,ale nevím jestli foliemi nebo si skla nechat pokovovat.Máte někdo nějaké zkušenosti?? Citovat
Péťa Odesláno 26. březen 2006 Odesláno 26. březen 2006 Zkus hledat, psal to tady (a nebo na chatu?) Medvěd. Někdy vloni... Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2006 Odesláno 26. březen 2006 Mám na 405ce zatmavená okna (pokovením), dělal mi to pan Jirmásek v Hlinsku. Ráno na 7.00 jsem auto přivalil do vesničky za Hlinsko, pak jsem byl odvezen do města a v 15.00 bylo auto hotové (provedena demontáž všech oken, nanesení tmavé vrstvy na okna vpředu s průsvitem 50%, vzadu s průsvitem 30% tak, aby vše odpovídalo předpisům - dostaneš k tomu vícejazyčný homologační protokol). Celá tato operace mě přišla řádově na 7000 Kč a jsem velice spokojený jak s jednáním, tak s kvalitou odvedené práce. http://www.skla.cz/index.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.