Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neprešiel som cez EK, auto má 4r a 25t km.

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som bol suverénne na prvej STK. Aké bolo moj prekvapenie keď mi technik povedal, že mám odpamätanú chybu P2A00 a test emisnej sa kvôli tomu ani nespustí. Na aute mi žiadna kontrolka nesvieti (ani nesvietila). Napichol som auto na dia nejakej strašej verzie, keďže aktuálnu neviem rozchodiť. Dia nepozná ECU auta, tak som námatkovo vybral prvú z ponúkaných, na obrázku je výpis chyby, ktorú našlo. Skutočne tam bola tá chyba P2A00.

Moja otázka teraz je - ak to čítam správne chyba vyskočila pri 18930km - je to jej prvý alebo posledný výskyt? Teda ak by sa opakovala viackrát bol by tam uvedený stav km pri poslednom výskyte? Momentálne mám okolo 25t km. Ak sa tá chyba zmaže, vzhľadom na to, že je dočasná nemala by sa objaviť až do ďalšieho výskytu?

Čo som vyčítal chyba súvisí s O2 sondou na katalyzátore, má niekto skúsenosť s jej životnosťou? 18000km sa mi zdá byť málo. Jazdím prevažne mesto.

20200731_081229.jpg

Odesláno

Ty sondy docela odchází , ale jestli je ta závada jenom přechodná , tak ji vymaž a chvíli pojezdi , když se znovu neobjeví , tak jeď na STK . Je to závada chybného měření bohatosti a kdyby byla trvalá , tak by ti to jednotka určitě dala vědět ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...