ElektronikCZ Odesláno 29. červen 2020 Odesláno 29. červen 2020 Ahoj, mám už doma 3 406ky, ale pořád jsem pořádně nepřišel, jak poznat jaká je jaká. U 2.0i je to jasný, to je předface a multiplexní síť to nevidělo ani na obrázcích. Ale ty další dvě jsou kolem roku 2001 nebo 2002, tak bych čekal že už mux, jenže třeba u 3.0 V6 mám kulaté páčky pro tempomat a rádio. Je to tedy polomux? A jak to poznat u auta bez těchto páček? Děkuji Citovat
čakom Odesláno 29. červen 2020 Odesláno 29. červen 2020 nemux má ukazatel ujetých km v budíku rychloměru. Semimux a mux ho mají mezi budíky rychloměru a otáčkoměru. semimux má páčky blinkru a stěračů stejný jak nemux. Páčky tempomatu a radia jsou u obou kulatý. mux má jiný páčky blinkru a stěračů (nevím jak je popsat. Příjdou mi takový o něco větší.) Páčky tempomatu a radia jsou velký oválný. Da se to poznat i podle zápojnice na budíkách. Nemux má jednu žlutou a jednu modrou. Semimux jedna bílá a jedna černá Mux jedna černá Citovat
HonzaZ Odesláno 29. červen 2020 Odesláno 29. červen 2020 Ahoj, od 1.7.2001 ( DAM 9001) byly 406 full mux. Na nemux jsou páčky kulaté ale konce mají hranu. Jsou samostatně výměnné. Páčky tempo a ovládání radia jsou kulaté. Full mux má páčky kulaté a zakončení je oblé (kulaté). Páčky nejsou výměnné ale součástí celého bloku ovladačů pod volantem (COM). Páčky tempo a radia jsou ploché a výměnné. Citovat
ElektronikCZ Odesláno 29. červen 2020 Autor Odesláno 29. červen 2020 Super, tak už konečně vím, jak to poznat Tak to vypadá, že mám jeden nemux, a dva semi-mux. Škoda Ale na druhou stranu, ty páčky pro ovládání rádia a tempomatu jsou u nemux a semi-mux mnohem lepší, ty oválné se mi vůbec nelíbí. Předpokládám že u mux toho bsi umí víc, než u semi-mux? Citovat
Dave_k Odesláno 29. červen 2020 Odesláno 29. červen 2020 2HonzaZ: Mám 07/2001 a ještě to fullMUX není, Asi jedna z posledních nebo do kupátek v Itálii to začali montovat o něco později. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. červen 2020 Odesláno 29. červen 2020 Kupátka byla kapitola sama pro sebe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.