Freedy Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Zdravim chtěl bych se zeptat má 605 2.5 Td jeden termostat nebo jako Citroen XM 2.5 Td termostaty dva??:myslim, chtěl jsem koupit novej a nabízeli mi dva , ale já vim pouze o jednom nevim kam bych ten druhej dal!!:myslim Citovat
Freedy Odesláno 25. březen 2006 Autor Odesláno 25. březen 2006 Tak už jsem ho našel:D:D fakt nekecali mám tam opravdu dva termostaty, druhej je na výstupu k intercoleru. Citovat
P607Olda Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 Neříkej, můžete mi někdo vysvětlit, jakou tam má funkci? Citovat
Freedy Odesláno 25. březen 2006 Autor Odesláno 25. březen 2006 Ten druhej termostat pouští vodu z hlavy do intercoleru a pak dál do malýho chladiče vody. Citovat
P607Olda Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 Myslel jsem, že intercooler chladí vzduch/vzduch, tedy stlačený vzduch za turbem je chlazen pomocí chladicího vzduchu, který vstupuje přes přední mřížku a je případně hnán saharou (ventilátorem). K čemu je tam potřebná horká voda? Citovat
Freedy Odesláno 25. březen 2006 Autor Odesláno 25. březen 2006 Tady je to jinak, tady se vzduch od turba chaldí vodou, je to uzavřená nádoba, je to docela zajímavý nevim nakoli to funguje. Citovat
Stereophonic Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 Nazdar páni chcel by som sa spýta?,kolko je vlastne prevádzková teplota na 605-ke motor 2,0?Pretože u nás to asi nevie nik poveda? s určitos?ou a ja by som nerád neak ublížil mojmu miláčikovi.Budík ukazuje asi 95 stupňou a mňa mýli to že to nieje stred ukazovatela teploty.Niekto povie že je to o.k. a iný zase že nie. poradte mi prosím niekto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.