Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

při posledním mrazíku , sem nastartoval začal škrábat námrazu a cca po 1 min auto zhaslo a už nešlo nastartovat ,ale točilo. přes diag. to ukazovalo zapalovací cívku, která byla vyměněna ale problém přetrvává. Při dalším napojení na diag. to ukazovalo nějaký okruh stále i po smazání chyb. Po zavolání mechanikovy prý to bude bsi jednotka...., auto se hodilo do eko modu. 

Jednotky dle typu sem našel ale úplně jiný než tam je (dle obrázku).Může se to vyměnit za jinou byt z Peugeota? tu co tam mám jsem našel úplně stejnou , ale z Peugeota Partner 2.0 diesel....., mechanik říkal , že neví jestli to pujde, že si není jistý... jakou mám koupit tedy. Ješte podotýkám, že ta co tam je po vymontování nemá šítek, jen je tam nálepka s čárovým kodem... 

Děkuji za nápady, už jsem zoufalý , prohledal vše shlídnul videa, odpojil baterku atp. Jsem amater.

Odesláno (upraveno)

Asi ti vyloženě neporadím, ale eco mode je normální, a bylo by fajn napsat VIN a vyfotit to, co je na té jednotce :)  diagnostika byla origo na peugeoty, nebo nějaká uni? To je důležité, musí být origo, jinak to píše hámotiny. Taková blbost, natočit jiným autem, případně jiná baterka nepomáhá? kolegovi to na 407 sw dělala špatná baterka... Auto točilo jak šílený ale nechytalo.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Nene , nebyla origos ta diagnostika, ale prý "najde vše"😀😀, baterka je stará cca 3 roky to zkusím prohodit, nemám peníze na drahý Peugeot servisy. Až mi s tim švára přijede vyfotim  co to dělá vše..

Odesláno (upraveno)

A to je právě ono, prý ukáže vše. U ostatních automobilek možná, u Peugeotu a Citroenu ne. takže sehnat někoho v okolí s origo dia, nemusí to bejt autorizák... Ona to totiž reálně ani nemusela bejt zapalovací lišta.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...