Medvěd Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Než jsem pořídil Piškota a začal navštěvovat srazy, tak vždycky mé auto dostalo vánoční dárek ve formě myčky a vyčištění interiéru - od té doby, co se na mě třeba na Džbáně někteří divně dívají, že jsem schopen přijet s autem jen tak přímo z ulice, tak mi ho občas Řebík tou myčkou protáhne a narušuje tím harmonogram mých návštěv tohoto vcelku zbytečného zařízení - na co se pak má autí těšit na vánoce??? Citovat
Garfield Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Medvěd Než jsem pořídil Piškota a začal navštěvovat srazy, tak vždycky mé auto dostalo vánoční dárek ve formě myčky a vyčištění interiéru - od té doby, co se na mě třeba na Džbáně někteří divně dívají, že jsem schopen přijet s autem jen tak přímo z ulice, tak mi ho občas Řebík tou myčkou protáhne a narušuje tím harmonogram mých návštěv tohoto vcelku zbytečného zařízení - na co se pak má autí těšit na vánoce??? Zrovna jakékoli tvoje auto, Medvěde, se má na vánoce těšit, že se zase všichni sejdete - že ho do tý doby neprodáš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.