M.Bartoš Odesláno 29. květen 2020 Odesláno 29. květen 2020 Po vymeně vodní pumpy a rozvodech.A pozdější kontrole hladiny kapaliny se voda strácela vzdy jsem dolil a při další jizdě voda v nádržce nikde ale dolil jsem vždy jen nádržku.Tak jsem po zahřátií zastavil a nádržka přerd prasknutím voda se vytlačila a zustala hladina ok po dojetí a schladnutí voda fuč ale při další jizdě a zahřátí se voda v nádržce vrátí na čárku jak má.A před další jízdou nádržka prázdná.Nevíte co s tím.Jo a ještě dříve teplota držela nehnutě na 90 a ted stále 90a klesne na 75 90 a klesnena 80 aozději již nepatrně. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. květen 2020 Odesláno 29. květen 2020 (upraveno) Tak tvuj nazev tematu fakt předčí uplně všechny který tu už byli. Prosim klikni si na upravit a něco s tím udělej. Text si po sobě přečti, oprav a doplň o jaký motor se jedná. Jako tomuhle popisu bude těžko někdo rozumnět. Děkuji Přečti si prosím pravidla fora, hlavně bod 3 https://www.peugeot-club.com/index.php?/guidelines/#forum3 Upraveno 29. květen 2020 uživatelem Radek Hurvajz Veverka, pavelu96, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
landys_cz Odesláno 29. květen 2020 Odesláno 29. květen 2020 Doufám, že se tu objeví něco lepšího, než prasklé těsnění pod hlavou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.