Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Srazy elektromobility v roce 2019, 2020 a dále - Edit 07/2021 Termíny elektrosrazů obecně a jejich nekřížení - Google kalendář Akce elektromobility


Radovanek

Recommended Posts

Dámy a pánové, nemá cenu rozkopírovávat akce pořád dokola do několika různých fór, asi bude stačit aktuální odkaz, kde najdete co nejbližšího se chystá. Na 1 místě a s podrobnostmi.

Titulní stránka ukazuje 2 nejbližší akce. Detailní stránka přehled všech nahoře aktuální akce, dole proběhlé. V archivu minulé roky. Rád Vás na nich uvidím, Peugeoty Ion mívají hojné zastoupení. 

Edit 07/2021 Termíny elektrosrazů obecně - Google kalendář Akce elektromobility

Pokud používáte Google calendar, tak si dejte sledování Kalendáře Akce elektromobility. Tam je dávají odpovědní lidi z Asociace elektromobilového průmyslu https://www.asep.cz/ i Asociace pro elektromobilitu http://www.elektromobily-os.cz/.
Jednak Vám žádná akce neuteče, druhák pokud chcete sami cokoli zorganizovat, tak víte kdy jsou volné termíny a je samozřejmě možné se s Asociacemi spojit a požádat o podporu (metodika, sdílení, zapůjčení vybavení atp.).

Upraveno uživatelem Radovanek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Nejbližší 3 větší akce 7-9/2021 - vemte svého elektro Peugeota, auto, skůtr nebo kolo a doražte:

7. ročník Setkání elektromobilistů v Olomouci - parkoviště u Fakulty tělesné výchovy Univerzity Palackého (vedle letiště) sobota 31. července 2021

Pozvánka:

Zveme všechny příznivce elektromobility, v sobotu 31. 07. 2021 na již 7. ročník Setkání elektromobilistů v Olomouci.

Více informací a registrace probíhá u organizátora akce LUKY systém spol. s.r.o., Lubomír Kaštovský, tel.: 605 530 288, e-mail: e-LUKY@email.cz

4. sraz elektromobilů na Valašsku, Valašské Meziříčí, parkoviště za Zámkem Žerotínů a u Galerie Kaple, sobota 28. srpen 2021 9-16 hodin

Pozvánka:

Všechny 3 dosavadní ročníky se setkaly s pozitivním přijetím veřejnosti a akci si pochvalně hodnotili i sami elektromobilisté. Od těch s elektrokoly, přes motorkáře, po ty s osobáky, dodávkovými elektromobily či malými náklaďáky. 

Elektromobily a vše co s nimi souvisí, zkušenosti s nimi v praktickém provozu, co říkají jejich majitelé, kde a jak nabíjet ve Valašském Meziříčí a dalších městech, to vše se na akci dozvíte a na vlastní oči a uši poznáte. Můžete pohovořit s majiteli vozů a dalšími experty na elektromobilitu o vozidlech, která představují budoucnost dopravy šetrné k životnímu prostředí. A také s těmi, kteří již svá vozidla doplnili o výrobu čistého paliva pro ně, fotovoltaické i jiné elektrárny.

Žádná vymyšlená pandemie a byznys s lidským strachem a zdravím, ale obyčejná rekonstrukce plochy hlavního náměstí ve Valašském Meziříčí letos zmenší a o kousek vedle přesune tradiční sraz elektromobilů na Valašsku. Obsadíme 2 menší parkoviště za zámkem Žerotínů a u Galerie Kaple, konkrétně křižovatka ulic Spojovací a Komenského.

Zkušební jízdy budou díky historickému povrchu okolí zámku omezeny na elektrokola a automobily mimo parkoviště. Oblíbené elektrokáry a hoverboardy musíme vynechat. Akci pořádá město Valašské Meziříčí ve spolupráci s Asociací elektromobilového průmyslu a je pro veřejnost zdarma.

Co se nabíjení týče, ve městě jsou 3 rychlonabíjecí stojany (2x ČEZ a 1x Inchanet) a několik pomalých stojanů Mennekes (na zmíněných rychlonabíječkách, i před radnicí , u obchodního centra Pepco před nádražím a Autocentra Lukáš). Na místě samém nebude nabíjení možné.

ASEP zve všechny elektromobilisty, aby prezentovali svá vozidla od nejmenších po největší. Radnice připravila pro prvních 50 přihlášených vozidel a jejich řidiče uvítací balíček, kde by kromě upomínkových předmětů, malého občerstvení a stravenky na oběd neměly chybět ani volné vstupy do památek a na sportoviště města. Určitě dorazí i média a budeme jen rádi, když se přítomní elektromobilisté podělí o své zkušenosti i s veřejností u obrazovek, rozhlasových přijímačů a na sociálních sítí.

Registrujte se prosím na emailu milan.rajchl@volny.cz u Milana Rajchla, člena Výboru ASEP, tel. 722 931 372.

Den čisté dopravy v novém kabátě, sobota 18. září 2021, start ekozávodu v 10 hodin v Opavě, od 13 hodin program v Hradci nad Moravicí, večer divadlo.

Pozvánka:

MAS Opavsko bude v závislosti na aktuální zdravotní situaci – a pevně věříme, že situace již bude jen příznivá - pořádat již tradiční setkání zaměřené na čistou dopravu a tentokráte i na seznámení s dalšími organizacemi působícími na našem území. Mj. ASEP.

Kromě tradičních aktivit, které již všichni znáte – závod vozidel čisté dopravy a jejich následná přehlídka v Hradci nad Moravicí, guláš pro milovníky masa, výtečné vegetariánské jídlo pro fandy nových trendů ve stravování, programu pro děti bude také divadlo, večerní prohlídka Hradcem s průvodcem, bubenická skupina, břišní tanečnice a další novinky. Zásadní aktivitou pro děti jsou vozítka Fičíme, které přivítáme samozřejmě i letos.

V průběhu července bude spuštěno přihlašování závodníků, budeme vás informovat neb prvních deset přihlášených opět obdrží zajímavý bonus na startu.

Další informace zodpoví ráda Mgr. Renáta Veselská – projektová manažerka. Místní akční skupina Opavsko z.s., sídlo Opavská 228, 747 41 Hradec nad Moravicí, kancelář Zámecká 313, 747 41 Hradec nad Moravicí, tel.+420 725 658 004, e-mail veselska@masopavsko.cz.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Radovanek changed the title to Srazy elektromobility v roce 2019, 2020 a dále - Edit 07/2021 Termíny elektrosrazů obecně a jejich nekřížení - Google kalendář Akce elektromobility
  • O 2 roky později...

9. setkání elektro automobilů v Olomouci v neděli 5. května 2024 mezi 8-16 hodinou

Pořadatel: Lubomír Kaštovský, e-LUKY@email.cz
Hlavním účelem akce je seznámit se mezi sebou a předat si zkušenosti z provozu EV. Také propagovat elektromobilitu jako takovou, a to především u veřejnosti. Fyzickou ukázkou aut, představením aut, ale i svezením návštěvníků se v EV.
Sraz bude probíhat 5. května v neděli na Horním náměstí v Olomouci od 8 do 16 hodin. Je možné na sraz přijet už před 8 hodinou a zdržet se až do 18 hodin. Počet aut, která mohou přijet na parkoviště, není omezen.
Vstup je zdarma.
Jelikož od prvního setkání v Olomouci se nainstalovalo několik rychlonabíječek, jak od TESLY, PRE, ČEZu a EONu, tak nebude problém se nabít na nich.
Předem na email nahlášení účastníci dostanou upomínkový dar. Pokud se akce zúčastníte, tak mi napište jméno, jakým EV a město odkud přijedete. Můžete se samozřejmě zúčastnit i bez přihlášení.
Děkuji a pište mi na e-LUKY@email.cz
S pozdravem pořadatel akce Lubomír Kaštovský.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ELEKTROFEST - FESTIVAL ČISTÉ MOBILITY Pelhřimov 24.-25.5.2024

Pod záštitou Pelhřimova, města rekordů, v regionu, kde se podmínky pro čistou mobilitu rozvíjejí již více než pět let, se koná Festival čisté mobility „ElektroFest“. Tak jako před více než 80. lety se sjeli na náměstí v Pelhřimově milovníci spalovacích vozidel, tak i my dnes tvoříme delší historii v podobě začátku elektrovozidel v ČR.
Hlavním posláním ElektroFestu je ukázat nejširší veřejnosti, včetně zastupitelů obcí, firem a dalším organizacím, aktuální nabídku elektrovozidel, nabídnout praktické informace přímo od zkušených elektromobilistů, navázat kontakty se zástupci výrobců elektromobilů. To vše spojíme se zábavou, setkáváním a okořeníme odbornou konferencí.
A letos ještě více! Co Vás čeká najdete v Programu festivalu. https://elektrofest.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

eJantarová cesta 2024 9.ročník, sobota a neděle 1.6. - 2.6.2024

Jako každý rok, pořádám i letos dvoudenní setkání elektromobilistů eJantarová cesta. Termín devátého ročníku vyšel na 1.6. - 2.6.2024. Setkání seznamuje širokou veřejnost o možnosti dopravy bez používání fosilních paliv a probíhá vyměna zkušenosti v oblasti elektromobility a obnovitelných zdrojů.
Letos bude sraz začínat v sobotu ráno 1. června v 9 hodin u vodního mlýna Wesselsky v Loučkách č.151 u Oder. Tato kulturní památka mlýna pochází z 16. století a před první světovou válkou zásoboval okolí nejen moukou, ale i elektřinou. Po prohlídce mlýna a malém ,,selském občerstvení" vyjedeme kousek na kopec do areálu HEIPARK Tošovice, kde bude společné parkování a setkání nejen elektromobilistů, ale i s veřejností.
Pro registrované je připraven vstup na bobovou dráhu, trampolíny, tubing, lukostřelbu, rodeo býka nebo bungee trampolínu. Pro vyčerpané je v areálu i koupaliště.
V 16:30 hodin bude připraven sál, kde budou i pro veřejnost přednášky o elektromobilitě, fotovoltaice, dotacích a všem co s tím souvisí.. Tady budeme diskutovat podle vlastních zkušeností a vyvracet mýty nejen o elektromobilitě.
Večer proběhne na hotelu volný program a ,,hospodská" odborná konference o elektromobilitě, fotovoltaice a ekologii.
V neděli dopoledne u svých elektromobilů před hotelem bude probíhat poslední setkání s veřejností a předávání zkušeností.
Těším se na velikou účast nejen veřejnosti, ale i na podporu partnerů a sponzorů, se kterými můžu sepsat smlouvu o reklamě a propagaci čisté mobility. Peníze používám na tisky propagačních materiálů, letáků, pronájmy sálů ke konferenci a parkovací plochy pro setkání s veřejností atd.
Děkuji za podporu a těším se na případnou spolupráci. Ubytování je omezené ,ale pár lůžek můžeme ještě obsadit. Registrace u Milan Rajchl tel. 722 931 372 milan.rajchl@volny.cz místopředseda ASEP a mnoholetý propagátor elektromobility nejen v ČR, ale i na evropských setkáních
Video z posledního ročníku zde.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...