Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Sorry lidi zase nevim, jak to udělat, aby se tu zobrazily fotky.Nedávno to šlo, ale teď mi to dělá jen int odkazy. Nejsem počovej mág a tak jsem mírně rourkózní v implementaci fotek na stránku. Jak to děláte? Pajky

Odesláno

klikni na tuhle ikonku bb_image.gif a do zobrazenýho políčka zadej odkaz na obrázek.

Některý obrázky nejdou přímo vložit, že vložíš stránku na ukterej obrázek je (třeba p2106091328.jpg ).

Potom je potřeba si otevřít stránku s obrázkem, kliknout na něj pravým tlačítkem a dát vlastnosti.

V kolonce Adresa je pravá adresa obrázku, tedy http://img218.yfrog.com/img218/7320/p2106091328.jpg

obrázek jsem nevložil schválně, protože má příliš velký rozlišení)

PS.: Na některejch serverech je napsána přímo adresa obrázku. Myslím, že tu byl od někoho příspěvěk, jak sem vložit obrázek :super:papa

[upravil dne 10.8. 09 dolly1010]

Odesláno

Já Ti moc děkuju, ale asi to dělám někde jinde (imageshack) a nevšiml jsem si tohoto políčka. Jak jsem se už svěřoval, poč nejni moje silná stránka, ale jsem rád, žes mi chtěla i v takovou pozdní hodinu poradit. Přeju dobrou noc :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Mildík

...jsem rád, žes mi chtěla i v takovou pozdní hodinu poradit. Přeju dobrou noc :potlesk

:mad: já vím, prezdívka trošku mate, ale jsem kluk :D

Když už tu kecám, tak sem taky něco hodím. Je to západ slunce po dešti :)

post-0-14109608836785_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Původně zaslal: Mildík

...jsem rád, žes mi chtěla i v takovou pozdní hodinu poradit. Přeju dobrou noc :potlesk

:mad: já vím, prezdívka trošku mate, ale jsem kluk :D

Když už tu kecám, tak sem taky něco hodím. Je to západ slunce po dešti :)

Chtělo by to vyčistit objektiv;)
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...