Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, jak jsem již v jednom z témat psal, dostal jsem k užívání Peugeot 206, lépe řečeno, přemluvil jsem tátu svojí přítelkyně, aby se auto v únoru odsouzeno do šrotu ještě zkusilo zachránit. Vyvařily se prahy, trošku přeleštilo a ejhle technická byla obnovena. Je mi líto dávat jakékoliv auto do šrotu. Motor zatím celkem OK, někde trošku oleje atd. Snad se do dvou let, než se půjde znovu na STK podaří dát auto do dobrého stavu a bude sloužit ještě několik let.Poraďte, mám založit jedno téma "Postupné opravy na P206...", nebo specifický problém řešit jednotlivými tématy. 

Odesláno (upraveno)

Tomu fandím. Taky jsem zažil 206 SW, kterou "nechtěli ani do šrotu". Nešla klima, zadní náprava úplně tuhá a při brzdění silně vibroval předek, a svítila diagnostika.

Klima - jeden O-kroužek a naplnit, zadní náprava repas, přední náprava - nová ložiska, kotouče, desky. Interiér byl velice zachovalý. Ještě jezdí.

Asi bys měl založit vlákno v Naše káry - anebo toto přesunout tam.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

nebo se zaměř na ,,modely'' a v nich na ,,206'' -- všechno, co budeš potřebovat vědět--poradit-- už tady už je i s popisem, postupem opravy, doporučením co a jak 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...